search-button
cross-out

Ο Νίκος Ψαρράς για τον ρόλο του στις “Άγριες Μέλισσες”: Η επιστροφή του Σταμάτη τους ταράζει όλους… Δεν τον αποδέχονται

Ο Νίκος Ψαρράς για τον ρόλο του στις “Άγριες Μέλισσες”: Η επιστροφή του Σταμάτη τους ταράζει όλους… Δεν τον αποδέχονται

Ο Νίκος Ψαρράς επιστρέφει στην τηλεόραση στον ρόλο του Σταμάτη Μαυρουδή  στις “Άγριες Μέλισσες” και λίγο πριν τον δούμε στην πετυχημένη σειρά μιλάει για όλα στο “TV Έθνος”.

Να έρθουμε στις «Άγριες Μέλισσες». Θέλω να μου μιλήσετε για τον ρόλο του Σταμάτη Μαυρουδή και τις εξελίξεις που θα φέρει η επιστροφή του στο Διαφάνι…
Ο Σταμάτης εμφανίζεται στο Διαφάνι ως κομήτης. Μετά από επτά χρόνια απουσίας επιστρέφει και διεκδικεί τη θέση του και τη ζωή του εκεί. Δική του απόφαση ήταν η φυγή του. Εγκατέλειψε τη Βιολέτα για να ζήσει τον έρωτά του με μια τραγουδίστρια. Επιστρέφοντας συμπεριφέρεται σαν να μην έφυγε ποτέ. Αυτό τους ταράζει όλους. Δεν το αποδέχονται… Δεν τον βλέπω να μένει για πολύ τον Σταμάτη (σ.σ.: γέλια).

Η Βιολέτα πώς θα αντιδράσει;
Πανικοβάλλεται, γιατί έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή της. Όταν τον αντικρίζει για πρώτη φορά, παθαίνει σοκ.

Ο Μιλτιάδης πώς θα αντιδράσει σε αυτή την επιστροφή;
Ο Μιλτιάδης θα διεκδικήσει τη Βιολέτα. Και ο Σταμάτης το ίδιο. Διαζύγιο δεν υπήρξε ποτέ. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης έχει σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα. Εκείνα τα χρόνια αυτό ήταν δύσκολο πράγμα.

Το υπόλοιπο χωριό θα πάρει θέση;
Το χωριό αγαπά τη Βιολέτα και τη θεωρεί δικό του άνθρωπο. Τη βοήθησαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του Σταμάτη. Ο Σταμάτης ήταν πάντα μαγκάκος. Έπαιζε χαρτιά και ζάρια, έκανε απιστίες… Έτσι τον αντιμετωπίζουν. Και με το ερώτημα «επέστρεψες, και τι θες τώρα;». Απ’ ό,τι έχω μάθει, αυτή η ιστορία εκτός από δραματικά έχει και αρκετά κωμικά στοιχεία. Θα συμβούν διάφορα ευτράπελα… Η σύγκρουση του Σταμάτη με τον Παναγιώτη θα χαρίσει στο κοινό σκηνές γέλιου.

Για πόσα επεισόδια θα σας δούμε στις «Άγριες Μέλισσες»;
Τον ακριβή αριθμό δεν τον ξέρω, αλλά θα είμαι στην έναρξη και της νέας σεζόν το φθινόπωρο.

Πού πιστεύετε πως οφείλεται η επιτυχία της σειράς;
Μας θυμίζει καλές σειρές του παρελθόντος. Πάντα οι σειρές εποχής είχαν αποδοχή. Φυσικά, είναι και πολύ καλογραμμένο το σενάριο, με ωραίους χαρακτήρες. Οι τελικές πινελιές μπαίνουν με το ύφος του σκηνοθέτη και τις ερμηνείες των ηθοποιών. Ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί με τους χαρακτήρες στις «Άγριες Μέλισσες».

Υπάρχει κάποιο κοινό στοιχείο με τον ήρωα που υποδύεστε;
Είμαι ακριβώς το αντίθετο. Αλλά μου είναι γνώριμος ήρωας. Είναι άνθρωπος που για όλα φταίνε οι άλλοι, αν και ο ίδιος είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο. Τύποι σαν τον Σταμάτη οδήγησαν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα. Η χώρα κατέρρευσε γιατί κάποιοι κοιτούσαν πώς θα σώσουν το τομάρι τους έχοντας κλέψει τα δημόσια ταμεία. Κοιτώντας πώς θα βγάλουν εύκολο χρήμα με καθόλου δουλειά, πώς θα βολευτούν. Πώς θα κάνουν απατεωνιές.

Τηλεοπτικό ζευγάρι με τη Θεοφανία Παπαθωμά έπειτα από 20 χρόνια, όταν παίζατε στον «Μαύρο ωκεανό». Πώς νιώθετε γι’ αυτή τη νέα σας τηλεοπτική συνάντηση;
Πολύ όμορφα! Είναι ωραίο να συναντάς και πάλι ανθρώπους που γνωρίζεις. Η Θεοφανία είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Είχαμε περάσει πολύ ωραία στα γυρίσματα του «Μαύρου ωκεανού», άλλα έκτοτε δεν συναντηθήκαμε επαγγελματικά. Συνέβη τώρα… Λέμε πολλές φορές μεταξύ μας «πώς πέρασαν 20 χρόνια;». Λες και ήταν χθες…

Είχατε διατηρήσει καθόλου επαφές όλα αυτά τα χρόνια;
Βεβαίως. Μιλούσαμε και στο Facebook και στο τηλέφωνο και είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές.

Media news

Latest

zinapost.gr