10 χρόνια “Αλήθειες με τη Ζήνα”: To συγκλονιστικό ταξίδι της Άσπας στο Άργος, εκεί όπου πυροβολήθηκε από τον πατέρα της(
Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας
Η καθημερινή εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της, με αποκαλύψεις, καθημερινό ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες και πολλούς καλεσμένους.
Στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 χρόνων η Ζήνα Κουτσελίνη ανέβασε στον λογαριασμό της στο tik tok ένα απόσπασμα από την εκπομπή στην οποία είχε ταξιδέψει στο Άργος με την Άσπα, πέντε χρόνια μετά από εκείνο το μοιραίο μεσημέρι που η Άσπα πυροβολήθηκε από τον πατέρα της και έκτοτε ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, έχοντας πάντα στο πλάι της, φύλακα-άγγελο την μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου.
Δείτε την ανάρτηση της
@zina.koutselini #alithiesmetizina #zinakoutselini #staralithies #followers➕ #fyp #forupage #αλήθειες #10xroniaalithies #ασπα #σπυριδουλα #μαμα @staralithies @Star Channel ♬ πρωτότυπος ήχος – Zina Koutselini
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.