Ανδρομάχη για τις φήμες χωρισμού με τον Γιώργο Λιβάνη: «Δεν αφορά κανέναν»
Δείτε το video
Στο επίκεντρο των δημοσιογραφικών ερωτήσεων βρέθηκε για ακόμη μία φορά η προσωπική ζωή της Ανδρομάχης. Η τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν βρεθεί στη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση, και ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη να περνά κρίση.
Η Ανδρομάχη, ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στις συγκεκριμένες συζητήσεις, ξεκαθαρίζοντας πως δεν επιθυμεί να σχολιάζει δημόσια ζητήματα που αφορούν την οικογένειά της.
«Δεν αφορά κανέναν. Είμαι πάρα πολύ καλά. Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ καλά, το παιδί μου είναι πάρα πολύ καλά, από εκεί και πέρα, δεν ξέρω…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν την επηρεάζουν όσα γράφονται και αν στενοχωριέται από τα δημοσιεύματα, η ίδια ήταν κατηγορηματική: «Δεν πρόκειται να το συζητήσω αυτό το πράγμα με κανέναν. Επειδή με ρώτησαν αν στενοχωριέμαι, αδιαφορώ πλήρως για τα πάντα. Η προτεραιότητά μου είναι να πάω να περάσω καλά στη Βίσση».
Η κοινή εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα
Το ενδιαφέρον γύρω από τη σχέση της Ανδρομάχης και του Γιώργου Λιβάνη έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, μετά τα δημοσιεύματα περί κρίσης στον γάμο τους. Η συγκεκριμένη δημόσια εμφάνιση της τραγουδίστριας ήρθε, μάλιστα, σε μια περίοδο κατά την οποία και ο Γιώργος Λιβάνης έχει δεχθεί αντίστοιχες ερωτήσεις.
Πριν από λίγες ημέρες, ο τραγουδιστής απέφυγε επίσης να σχολιάσει τις φήμες, απαντώντας στους δημοσιογράφους: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ όμως. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε».
Η οικογένειά τους και η νέα σελίδα μετά τον γάμο
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Γεράσιμο, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2024. Η γέννησή του αποτέλεσε μια σημαντική αλλαγή για το ζευγάρι, με τους δύο καλλιτέχνες να έχουν μιλήσει στο παρελθόν για τη νέα καθημερινότητα που έφερε η γονεϊκότητα.
Στις 5 Οκτωβρίου 2025, περίπου έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο. Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του παιδιού τους, το οποίο πήρε το όνομα Γεράσιμος, προς τιμήν του πατέρα του τραγουδιστή.
Παρά τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, η Ανδρομάχη επιλέγει να κρατά αποστάσεις από τη δημόσια συζήτηση γύρω από την προσωπική της ζωή, δίνοντας έμφαση στην οικογένεια και την καθημερινότητά της.
Δείτε το video απο τον Πρώτο Καφέ με τη Ζήνα
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

















