Απολαυστικοί οι 3 κριτές του Master Chef πριν την αποψινή πολυαναμενόμενη πρεμιέρα: Έχουμε πρεμιέρα σήμερα, άλλαξε ύφος…

Απόψε είναι η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2024 με τους αγαπημένους μας chef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Λίγο πριν την  αποψινή  πρεμιέρα του MasterChef στο Star,  η πιο αγαπημένη αντροπαρέα της τηλεόρασης, που αποτελείται από τον Πάνο Ιωαννίδη, τον  Σωτήρη  Κονιτζά και  τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μίλησε για όλα στο Breakfast@Star, σε απευθείας σύνδεση από  την κουζίνα του  δημοφιλούς τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

“Έχουμε πρεμιέρα σήμερα, άλλαξε ύφος…Ο Σωτήρης συνεχίζει να βρίσκει κόκκαλα στα φαγητά…Μια από τις αλλαγές στις φετινές οντισιόν είναι οι μονομαχίες. Έτσι θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά κι έτσι θα συνεχίσουν. Θα είναι λίγο πιο δύσκολα κι απαιτητικά τα πράγματα, η περσινή χρονιά θέτει τον πήχη για την επόμενη. Ο διαγωνισμός ξεκινάει πολύ μαγειρικά… Μαγειρικές μονομαχίες κι ο καλύτερος κερδίζει. Αυτό είναι το νόημα. Οι ίδιοι οι παίκτες βάζουν τον πήχη της δυσκολίας…”, τονίζουν χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπαν οι αγαπημένοι μας κριτές