Δείτε την Χρύσα Ρώπα 30 χρόνια πριν σε πασίγνωστη σειρά με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

H Χρύσα Ρώπα είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της με απίστευτο χιούμορ, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις αμέτρητες ερμηνείες της σε αξέχαστους ρόλους ελληνικών τηλεοπτικών σειρών.

Ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 1993 όταν έκανε πρεμιέρα στον ANT1 η κωμική σειρά «Βαρβαρότητες», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρ’ότι δεν προβλήθηκε πολλές φορές σε επανάληψη και είχε μόλις μία σεζόν με 28 επεισόδια.

Η Βαρβάρα (Χρύσα Ρώπα) είναι μια νέα γυναίκα, που συνήθισε να ζει κάπως μοναχικά, όταν εισβάλει στη ζωή της ο Χάρης (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) ισχυριζόμενος πως είναι ξάδερφός της. Πρωταγωνιστούσαν επίσης η Μαρία Κωνσταντάρου, η Ελένη Καστάνη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

 

Ανάμεσα στις ατάκες που έγιναν viral ήταν αυτή της Χρύσας Ρώπα, κάθε φορά που ένιωθε πως κανείς γύρω της δεν την καταλάβαινε. «Τι μοναξιά Θεέ μου» έλεγε με μια δόση απελπισίας αναμεμειγμένη με θυμό.

 

«Εμένα μου δώσανε ευκαιρία στο θέατρο και μετά με πιέσανε να κάνω τις “Βαρβαρότητες”. Τις έκανα. Πέρασαν και 30 χρόνια. Ήμουν έγκυος τότε. Δεν σκεφτόμουν το να με γνωρίσουν. Ήμουν τόσο ευχαριστημένη από τις θεατρικές δουλειές. Εισέπραξα εκτίμηση» είχε παραδεχτεί η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα.

debater