Η χαρούμενη πρεμιέρα των “Κου Κου”!

Μετά από δεκάδες δοκιμαστικά, η πρωϊνή Κου Κου συμμορία, με αρχηγούς την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, επέστρεψαν για την πιο απρόβλεπτη σεζόν!

Μια χαρούμενη και όλο κέφι διάθεση πρεμιέρα έκαναν σήμερα “Στη Φωλιά των Κου Κου” με τον Κρατερό και την Κατερίνα να καλωσορίζουν τους τηλεθεατές λέγοντας στην έναρξη τους.

“Καλωσήλθατε στη Φωλιά των Κούκου για τέταρτη σεζόν. Ούτε εμείς το πιστεύουμε. Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε όλοι εδώ”.

Και φέτος πρωταγωνιστής “Στη Φωλιά των Κου Κου” είναι η αστεία πλευρά της επικαιρότητας. Από τη Φωλιά θα ξεπηδήσουν αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία θα συνομιλήσουμε επάνω σε κλαριά δέντρων αλλά και μέσα από αναπάντεχες αίθουσες αναμονής.

Θα εισβάλλουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο για ανατρεπτικά γευστικά ταξίδια, άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα διηγηθούν τις Κου Κου ιστορίες τους αλλά και θα διεκδικήσουν δώρα για τις απρόβλεπτες Κου Κου εμφανίσεις τους.

Απίθανα δέματα θα παραδοθούν από τον ντελιβερά της εκπομπής στους celebrities της επικράτειας, οι εξειδικευμένοι «Άκου τους παλιούς»  θα δώσουν απαντήσεις σε όσα βασανίζουν τις σχέσεις μας ενώ τα «Κου Κου από σπίτι» βραβεία θα αναδείξουν νικητές από όλη την Ελλάδα για τα πιο αστεία video της εβδομάδας!
Όπως κάθε χρονιά και φέτος, η Φωλιά θα ξεσκεπάσει αδιαμαρτύρητα αποκλειστικό υλικό και ρεπορτάζ από το GNTM και το MasterChef ενώ οι καθιερωμένες έκτακτες ειδήσεις περιμένουν την ανακοίνωση τους!

Δείτε την έναρξη της εκπομπής