search-button
cross-out

“Ο Παράδεισος των κυριών” – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Ο Σίμος είναι ένας ήρωας τραγικού μεγέθους”

Λίγο πριν την πρεμιέρα του β’ κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μας συστήνει τον ήρωα που υποδύεται.
“Ο Παράδεισος των κυριών” – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Ο Σίμος είναι ένας ήρωας τραγικού μεγέθους”

«Στο πρόσωπο του Σίμου αναγνωρίζω το στοιχείο εκείνο του πολυμήχανου ανθρώπου που ξέρει να μάχεται, να παλεύει, άλλοτε σαν λιοντάρι και άλλοτε σαν αλεπού! Είναι ένας ήρωας τραγικού μεγέθους που ξέρει το σκοπό του και θα κάνει τα πάντα να πετύχει χωρίς να υπολογίσει οποιοδήποτε προσωπικό κόστος! Θέλει να κάνει τη στιγμή αιώνια και το αιώνιο στιγμιαίο. Έχει βιώσει την προδοσία από μικρό παιδί και θεωρεί ότι είναι ο ίδιος Θεός και δημιουργός της πραγματικότητας του.

Αν έχω ένα κοινό στοιχείο με αυτόν τον ήρωα είναι η εμμονή του με το χρόνο».

Ποιος είναι ο Σίμος Πολύζος…

Ο Σίμος Πολύζος έχει σπουδάσει Φιλοσοφία της τέχνης παρόλο που ήταν διάνοια στα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, μόνο και μόνο για να εναντιωθεί στα σχέδια των θετών του γονιών, Χρήστου και Δωροθέας. Στα τέσσερα του χρόνια ο βιολογικός πατέρας του πέθανε και η Βικτώρια πήρε το παιδί στο ίδρυμα, στο οποίο διευθύνει. Το παιδί εκεί δέχτηκε την σκληρή συμπεριφορά των μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία ζήλευαν την ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε από την διευθύντρια και τον παίδευαν, μέχρι που ένα παιδάκι τον έριξε από την σκάλα και ο μικρός Σίμος κινδύνευσε να χάσει την ζωή του. Το ίδρυμα έκλεισε προσωρινά για λόγους ασφαλείας κι ο Σίμος έπειτα από μήνες στο νοσοκομείο, υιοθετήθηκε, ύστερα από μεσολάβηση της Βικτώριας, από την Δωροθέα Πολύζου, αδερφή της Όλγας και τον τότε σύζυγο της, Χρήστο Πολύζο. Οι θετοί του γονείς και ιδιαίτερα ο πατέρας του ήταν πολύ αυστηροί και χρησιμοποιούσαν σχεδόν βάρβαρες τιμωρίες για τον νουθετήσουν. Παρόλες τις αυστηρές τιμωρίες των γονιών ο Σίμος δεν συνετίστηκε ποτέ, έμαθε όμως να κινείται υπόγεια για να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει. Στην εφηβεία ο πατέρας του εγκατέλειψε την μητέρα του για μια νεότερη γυναίκα κι εκείνος την βοήθησε να του πάρει όλη την περιουσία του και στάθηκε στο πλευρό της. Μετά από μια έντονη εφηβεία κατάλαβε ότι με την καλή συμπεριφορά μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ότι με τον θυμό και την επανάσταση. Στα 19 του χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό να βρει το αγόρι που τον είχε σπρώξει από τις σκάλες και να τον εκδικηθεί. Η Βικτώρια καθώς κι ο παιδικός του φίλος από το ίδρυμα, ο Ρένος,  προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τον βρουν. Ο Σίμος θα έρθει στην Αθήνα για να εκδικηθεί, για πολλούς λόγους, τον Ντίνο Παπακώστα αλλά μέσα από αυτή την διαδρομή θα ανακαλύψει τρομακτικά πράγματα τόσο για τους θετούς όσο και για τους βιολογικούς του γονείς.

Ένας τραγικός ήρωας που αν και φαίνεται ότι μπορεί να βγει νικητής σε όλα, προσπαθώντας να πάρει εκδίκηση, μέσα από μια διαδρομή δύσκολη καταστρέφει τον εαυτό του. Το τέλος αυτής της διαδρομής, θα το διαλέξει μόνος του, όπως μόνος ήταν σε όλη του τη ζωή.

Ο «Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με τον δεύτερο ανατρεπτικό κύκλο και ο έρωτας γεννιέται ξανά…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr