search-button
cross-out

Σάλος στην Πάρο: Ασφαλιστικά μέτρα για το τολμηρό γερμανικό ριάλιτι με ακατάλληλο περιεχόμενο που γυρίζεται στο νησί

Αντιδράσεις για τα γυρίσματα του reality "Are you the one" στην Πάρο τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες έχουν έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο.
Σάλος στην Πάρο: Ασφαλιστικά μέτρα για το τολμηρό γερμανικό ριάλιτι με ακατάλληλο περιεχόμενο που γυρίζεται στο νησί

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάρο όπου γίνονται τα γυρίσματα ενός γερμανικού reality show, με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Στόχος του reality είναι η επιλογή ερωτικού συντρόφου μέσα από την κοινή συμβίωση σε πολυτελή βίλα, αλλά και μέσα από πάρτι, δοκιμασίες και παιχνίδια, που βοηθούν τους διαγωνιζόμενους να γνωριστούν καλύτερα, να έρθουν πιο κοντά και να εκδηλωθεί η ερωτική τους χημεία.

Μάλιστα, το reality είχε πραγματοποιήσει και πέρυσι στην Πάρο με μεγάλη επιτυχία, δίνοντας τουριστική προβολή στο νησί αλλά αφήνοντας και αρκετά χρήματα στην τοπική κοινωνία, αφού κινηματογραφήθηκε εκτός σεζόν με ξενοδοχεία και χώρους εστίασης να ανοίγουν για να εξυπηρετήσουν την γερμανική παραγωγή.

Στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” μίλησαν οι κ.κ. Μάρκος Κωβαίος, δήμαρχος της Πάρου, και Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος που εκπροσωπεί εταιρία και έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του reality, υποστηρίζοντας ότι στο χώρο των γυρισμάτων αλλά και εκτός αυτού γίνονται έκτροπα.

“Η Πάρος είναι ένας ιδανικός τόπος διακοπών. Τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρίες κινηματογραφικών παραγωγών επιλέγουν το νησί μας. Ενισχύεται και η οικονομία του νησιού. Για τη συγκεκριμένη καταγγελία, το χωριό που γίνεται αυτό το reality είναι ένα ήσυχο και παραδοσιακό χωριό. Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι αν αυτοί οι άνθρωποι εκτός από το συγκεκριμένο χώρο, βγαίνουν στην κοινωνία. Εκεί έχουμε θέμα ηθικής. Οι άνθρωποι του reality έχουν ζητήσει από το δήμο να πάνε σε κάποιους παραδοσιακούς χώρους του νησιού, και τους δώσαμε, αλλά εκεί θα πάνε κανονικά, όπως πάνε και όλοι οι τουρίστες. Το reality γίνεται σε συγκεκριμένο χώρο.

Μπορεί να έχει μια άλλη θεματολογία, αλλά δεν έχει προκαλέσει στην κοινωνία έξω. Ο κ. Αγαπηνός εκπροσωπεί μια εταιρία που έχει σπίτια δίπλα στο χώρο των γυρισμάτων και θεωρεί ότι θίγεται από το συγκεκριμένο reality. Μέχρι να έρθει το εξώδικο στο δήμο από τη συγκεκριμένη εταιρία, δεν είχαμε ακούσει κάτι. Τώρα θα το ερευνήσουμε να δούμε τι έχει γίνει. Οποιαδήποτε επένδυση όταν δεν προσβάλει τον τόπο, είμαστε υπέρ της”, είπε ο κ. Κωβαίος.

“Το πρώτο θέμα είναι τα ιδιωτικά συμφέροντα των εντολέων μου. Έχουν κατοικίες στο χώρο αυτό και τις νοικιάζουν. Δίπλα εγκαταστάθηκε αυτό το reality με εκτυφλωτικό φωτισμό, έντονο θόρυβο, παραγγέλματα με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις στους παίκτες, ενώ υπάρχουν ακόμη και ερωτικές περιπτύξεις. Αν πάτε στο σημείο, θα φύγετε μέσα σε μία ώρα. Είναι τελείως υποκριτικό να λέμε ότι πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ή κατοικίες. Αν νοικιάζουμε το σπίτι μας για να γίνει ένα reality δεν είναι χώρος κατοικίας. Οι παίκτες δεν είναι δέσμιοι εντός των κατοικιών. Κυκλοφορούν και εκτός σπιτιού. Το πρόβλημα είναι το σε τι κατάσταση κυκλοφορούν. Τα συμφέροντα των εντολέων μου θίγονται. Η εταιρία παραγωγής είχε ζητήσει και από τους εντολείς μου να νοικιάσει τα δικά τους σπίτια και οι εντολείς μου αρνήθηκαν. Το ένα από τα πρόσωπα που νοικιάζει το σπίτι έχει μια θεσμική ιδιότητα. Είναι ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, ο κ. Καπράλος. Το concept του reality είναι το ποιος θα επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό ερωτικών συνευρέσεων”, απάντησε από την πλευρά του ο κ. Αγαπηνός.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr