Τριαντάφυλλος: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Μπάρτζη, ο Ντάνος, η σχέση Σάκη-Μαριαλένας και τι του είχε ζητήσει ο Λιβάνης

Μίλησε για όλα ο Ντάφυ

Mετά την αποχώρηση του από το Survivor ο Τριαντάφυλλος μίλησε για όλα για πρώτη φορά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it.

“Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν σχέση δύο χρόνια. Υπάρχει κάτι δυνατό ανάμεσά τους. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση τους μετά το παιχνίδι. Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης, η Μαριαλένα είναι ζηλιάρα. Είναι και τα δύο παιδιά καψούρια, αλλά ο Σάκης έκανε πολλά για τη Μαριαλένα. Άφησε τις δουλειές του για να έρθει να τη βρει. Από τότε που ήρθε ο Σάκης άλλαξε η φάτσα της Μαριαλένας. Υπάρχει κάτι πιο στημένο από τη σχέση των Amigos; Ο Σάκης μου είχε πει ότι τη Μαριαλένα την έβλεπε πάντα σοβαρά και ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδί μαζί της. Εάν βγω έξω ο Λιβάνης μπορεί και να με δείρει. Πριν μπούμε στο Survivor μου είχε πει “να μου την προσέχεις”. Με τον Λιβάνη η Μαριαλένα είχε σχέση ένα μήνα και με τον Σάκη δύο χρόνια. Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης θα την περιμένει, θα τον πάρω τηλέφωνο να μου πει. Εγώ βλέπω δυο παιδιά που έχουν σχέση….

Χάρηκαν όλοι που έφυγε ο Νίκος. Εγώ του είπα στο αυτί “κάτσε να το πάρεις κι ας μην παίξεις ποτέ”. Δεν θα έφευγα ποτέ. Όσο κι αν πείναγα και μου έλειπε η οικογένειά μου. Τον Τζέιμς τον συμπαθούσα πάντα και σαν παίκτης μου άρεσε. Όταν ήταν στις δύσκολές του, μου ζητούσε να του τραγουδήσω για να ηρεμήσει. Στόχος μου δεν ήταν ο τελικός, αλλά να ξεπεράσω το ρεκόρ του Ντάνου”, τόνισε μεταξύ αλλων.

Δείτε όσα είπε