Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι για γερά νεύρα

Από τον Γιώργο Κουτσουρλή

Για πρώτη φορά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είναι στο τιμόνι κοινωνικής εκπομπής, μιας και την είχαμε συνηθίσει να κάνει την διαφορά με το σχόλιο της σε εκπομπές για πολλά χρόνια.

«Μίλησε μου» μάς λέει καθημερινά στις 16:45 από την συχνότητα του Open, δηλώνοντας η ίδια:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που παρουσιάζω το  “μίλησε μου”. Είναι μια εκπομπή που θα δίνει λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι στην ζωή μας , γιατί η εποχή είναι δύσκολη και χρειαζόμαστε βοήθεια από ειδικούς που θα μας βγάλουν από τα αδιέξοδα».

Αδιαμφισβήτητα, η νέα τηλεοπτική χρονιά είναι γεμάτη από πολλές παραγωγές εκπομπών. Την δική  της πρόβλεψη κάνει η Τζωρτζέλα σχολιάζοντας:

« Η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι για γερά νεύρα!!! Πολλές εκπομπές, σίριαλ και ριάλιτι.  Αυτό είναι πολύ καλό για τις θέσεις εργασίας και για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει σε όλα τα κανάλια . Θα φανούν οι νικητές μετά το δεύτερο της σεζόν για τις εκπομπές, όσο για τα σίριαλ από τον πρώτο μήνα και για τα ριάλιτι θα έχουμε και πρόωρο τέλος για κάποια γιατί είναι παρωχημένα . Ας ευχηθούμε να έχουμε υγεία και δημιουργία όλοι μας».