search-button
cross-out

Η Δήμητρα Παπαδήμα για τον Ρουβά: «Να κάνει αυτή τη δουλειά… Αλλά το να βραβευτεί για μια ιδιότητα που δεν έχει απέχει πολύ»

Η Δήμητρα Παπαδήμα για τον Ρουβά: «Να κάνει αυτή τη δουλειά… Αλλά το να βραβευτεί για μια ιδιότητα που δεν έχει απέχει πολύ»

«Θεωρώ παρήγορο που υπάρχουν κάποιοι έγκριτοι άνθρωποι που προσπαθούν να βάλουν τάξη σε αυτό το χάος που υπάρχει» δήλωσε η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή “Τα λέμε” του Θανάση Πάτρα, όταν ρωτήθηκε για την “κόντρα” μεταξύ του Σάκη Ρουβά και της Χρυσούλας Διαβάτη.

«Μπαίνουμε όλοι παντού και γίνεται ένα μπουρδούκλωμα, που δεν ξέρουμε είναι ποιος και ποιος κάνει τι…» συνέχισε η γνωστή ηθοποιός.

Όσον αφορά, δε, τη βράβευση του Σάκη Ρουβά, αλλά και τη συμμετοχή ενός τραγουδιστή σε μια παράσταση είπε «Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει και αυτό, αλλά απέχει πολύ να βραβευτεί για αυτό το κάτι, για αυτή την ιδιότητα που δεν έχει. Το να κάνει αυτή τη δουλειά, να την κάνει. Το κάτι άλλο από αυτό που δεν το έχει σπουδάσει, που δεν έχει ασχοληθεί, αλλά να πάρει και βραβείο για αυτό… Εγώ δεν είμαι ούτε ο κύριος Ρουβάς με την επιτυχία του, ούτε η κυρία Διαβάτη με την πορεία της, αλλά να βραβευτεί για αυτό… είναι κάπως. Δηλαδή δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη ένας που είπε θα πάω να παίξω και θα χτυπηθώ σκληρά, θα δώσω όλο μου τον εαυτό, θα κάνω ατελειωτες πρόβες… Ποιος σου είπε ότι εμείς δεν κάνουμε ατελείωτες πρόβες; Ή η Χρυσούλα Διαβάτη. Και παίρνει βραβείο στην Επίδαυρο… Δεν πείθει. Δεν την είδα την παράσταση και δεν έχω άποψη αλλα δεν πείθει. Δηλαδή όλοι «χτυπιόμαστε» για να είμαστε καλοί».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr