search-button
cross-out

Πέφτουν τίτλοι τέλους στο ΜΕGA;

Πέφτουν τίτλοι τέλους στο ΜΕGA;

Πέφτει εκτός απροόπτου και το τελευταίο ειδησεογραφικό «οχυρό» του MEGA μετά το κύμα επισχέσεων που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα από δεκάδες δημοσιογράφους του καναλιού που είναι απλήρωτοι τους τελευταίους τέσσερις μήνες, όπως δημοσιεύουν τα parapolitika.gr.

Η διαδικασία άρχισε την περασμένη Τετάρτη και συνεχίζεται με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο τη Δευτέρα να μην υπάρχει ικανός αριθμός προσωπικού για την παραγωγή και την προβολή του μεσημεριανού δελτίου, που είναι το μοναδικό το οποίο είχε απομείνει για να θυμίζει και τον ειδησεογραφικό χαρακτήρα του καναλιού.

Ο Μανώλης Καψής, ο οποίος τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι κλεισμένος στο γραφείο του, κάλεσε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τους αρχισυντάκτες και τους επικεφαλής των τμημάτων, όπως και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του MEGA στο μεικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και τους ζήτησε το… απίστευτο: Να προβάλλεται ξανά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχουν αναλάβει σταθμοί οι οποίοι δεν πήραν άδεια με τίτλο «Οχι στο μαύρο». Η απάντηση που πήρε με ένα στόμα από όλους ήταν: «Οχι στην απληρωσιά» και αρνήθηκαν κατηγορηματικά όχι απλώς να το θέσουν υπ’ όψιν της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων, αλλά ακόμα και να κάνουν οποιαδήποτε κουβέντα επ’ αυτού.

Ο Καψής σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ενημέρωσε ορισμένα από τα στελέχη του σταθμού που εξακολουθούν να πηγαίνουν κάποιες ώρες της ημέρας στη Μεσογείων ότι επικοινώνησε με έναν εκ των μεγαλομετόχων του καναλιού και αυτός του διεμήνυσε ότι «δεν μπορούν να κατατεθούν χρήματα για την πληρωμή εργαζομένων σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό γιατί θα μπλοκαριστούν».

Η τελευταία αυτή εξέλιξη έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό, αλλά και απογοήτευση στον κόσμο, που ήδη έχει αδειάσει σε μεγάλο βαθμό και τα γραφεία του.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr