search-button
cross-out

Δείτε ποιος ωραίος Έλληνας θα κάνει guest στον “Αστέρα Ραχούλας”

Δείτε ποιος ωραίος Έλληνας θα κάνει guest στον “Αστέρα Ραχούλας”

Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος.

Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ένα τεράστιο έπαθλο!

Όλα παίζονται αυτήν τη σεζόν!

Ραχούλα: Ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή.

Παραδείσι: Ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο. 

Τη Δευτέρα 1η Μαΐου στο 21ο επεισόδιο της σειράς:

O Τσότρας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του κάποιους από τους παίκτες της ομάδας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν το μαθαίνει ο Μπάμπης, επιτάσσει το μαγαζί του και το παραχωρεί στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο του νομού. 

Παράλληλα, κάνει την εμφάνισή του ο Αλέκος Γάτος (Κώστας Φραγκολιάς). Παίκτης, προπονητής και πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας της Ραχούλας στον επόμενο αγώνα. Προτείνει στον Μπάμπη, τον Άρη και τη Μαργαρίτα να τους χαρίσει το μεταξύ τους παιχνίδι, για να εκδικηθεί το Σκυρογιάννη, με τον οποίο έχουν προηγούμενα. Ο Άρης αρνείται πεισματικά, όμως ο Μπάμπης έχει άλλα σχέδια.

Εν τω μεταξύ η Σαββούλα, πονηρά σκεπτόμενη, προτείνει να δώσει στη Λένα αποζημίωση μετά την παραίτησή της από την βιοτεχνία.

Η Ζίτσα και ο Ζλάταν προσπαθούν να επωφεληθούν από την απουσία ταβέρνας πλέον, στο χωριό.    

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης

Στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ.

Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.

Εκτέλεση παραγωγής ABC productions.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr