search-button
cross-out

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Απαντά για πρώτη φορά για το περιστατικό στον τελικό του Survivor όταν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Απαντά για πρώτη φορά για το περιστατικό στον τελικό του Survivor όταν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο Άλσος Βεΐκου, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, όταν η Ευριδίκη Βαλαβάνη αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, το οποίο σχολιάστηκε ιδιαίτερα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά η πρώην παίκτρια του Survivor, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Στα πλάνα που έπαιξαν στον τηλεοπτικό αέρα η όμορφη αθλητικογράφος φαίνεται να αγνοεί τους δημοσιογράφους και να σπρώχνει τους ρεπόρτερ που την περίμεναν στην είσοδο του Άλσους για μια δήλωση. 

«Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά των δημοσιογράφων. Έχω βρεθεί κι εγώ με το μικρόφωνο στο χέρι να περιμένω επί ώρες, έστω για μια δήλωση, και να πρέπει να επιστρέψω με ένα υλικό στο κανάλι. Εξήγησα στα παιδιά ότι έχω ήδη αργήσει και πως έπρεπε να πάω μέσα. Ένας από τους δημοσιογράφους γύρισε και μου είπε “σνομπάρεις;”. Δεν σνομπάρω κανέναν. Δεν έσπρωξα κανέναν. Στον τελικό γινόταν ένας χαμός και άθελά του ο κόσμος έσπρωχνε ο ένας τον άλλο. Επιπλέον, με τραβούσαν και από την παραγωγή για να μπω στο χώρο. Επικρατούσε ένας πανικός. Να σου πω, όμως, κάτι; Έχω μάθει να ζητάω συγνώμη. Οπότε, αν κάποιος θεωρεί πως τον σνόμπαρα ή τον δυσαρέστησα, θέλω πραγματικά να ζητήσω ένα μεγάλο “συγνώμη”, γιατί σέβομαι απόλυτα τη δουλειά του. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση» ανέφερε η ίδια.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr