search-button
cross-out

H Nτέμη Τσαγανού αποχώρησε από την ελληνική ομάδα του Survivor

H Nτέμη Τσαγανού αποχώρησε από την ελληνική ομάδα του Survivor

Xθες το βράδυ είχαμε την πρώτη αποχώρηση παίκτη από την ελληνική ομάδα στο φετινό Survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Αυτή φυσικά ήταν η πρώτη αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία του κοινού καθώς από το ριάλιτι επιβίωσης έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς  ο Δημήτρης Μαργαρίτης μετά τον τραυματισμό στο πόδι του.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ιουλιέτα Κίτρινου, ο  Σπύρος Γουρδούπης  και η Ντέμη Τσαγανού και στο   συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης μας ενημέρωσε πως από τον Άγιο Δομίνικο θα αποχωρήσει η Ντέμη.

“Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένη γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα. Οπότε, οκ. Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω», είπε η παίκτρια μετά το άκουσμα του ονόματος της.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr