Ο Χρήστος Μπάρκας

Ο Χρήστος Μπάρκας "έδωσε" τη Σπυριδούλα για τη συμπεριφορά της: Έκανε κάποιο σχόλιο για μένα...

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν χαρακτηρίσει τον Χρήστο Μπάρκα «ήρεμη δύναμη» του MasterChef, αφού όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής κρατούσε χαμηλούς τόνους. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και κάποιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι που τον στεναχώρησαν.Μία από αυτές ήταν και όταν η Σπυριδούλα έκρινε αρνητικά ένα από τα πιάτα του, λέγοντας ότι δε θα έπρεπε να έχει ανέβει στον εξώστη!

«Αυτά έχει η ζωή. Υπάρχουν τα συν και τα πλην, πιάσαμε μια θέση στο βάθρο. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με ό,τι κερδίσαμε από αυτό. Σε όλη την πορεία του διαγωνισμού είχαμε δίπλα μας τρεις εξαιρετικούς μέντορες. Δεν έπρεπε να έχουμε μια άποψη για τους άλλους. Να μην κρίνει ο ένας το πιάτο του άλλου. Με ενόχλησε που η Σπυριδούλα είχε άποψη για όλους», είπε ο Χρήστος Μπάρκας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Μπορεί αυτό το γεγονός εκείνη τη στιγμή να τον ενόχλησε, αλλά ο Χρήστος δεν έδωσε σημασία και συνέχισε χωρίς εντάσεις. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε η δήλωση που έκανε λίγο πριν από την αποχώρησή του ότι θέλει να είναι η Σπυριδούλα, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

«Είπα πως θέλω να κερδίσει η Σπυριδούλα γιατί υποστήριξα τον δυναμισμό του γυναικείου φύλου και όχι την ίδια τη Σπυριδούλα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αρκετές φορές πίστεψα ότι μπορεί να είμαι ο νικητής».

Δείτε όσα είπε ο δημοφιλής Χρήστος

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ