search-button
cross-out

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη΅: Όταν στο MasterChef μπήκαν παίκτες που αποχώρησαν μου είπαν ότι ο κόσμος με λέει τέρας

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη΅: Όταν στο MasterChef μπήκαν  παίκτες  που αποχώρησαν μου είπαν ότι ο κόσμος με λέει τέρας

Συνέντευξη στο  “TV Έθνος” καισ τη Φωφώ Μπόνιου έδωσε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και μεταξύ άλλων “αδειασε” τον πρώην συμπαίκτη της στο MasterChef,  Σταμάτη Κωβαίο.

Ήταν πιο διαβασμένοι ορισμένοι συμπαίκτες σας;

Μπορεί να ήταν όντως. Επίσης όταν μπήκαν παίκτες που αποχώρησαν, μας είπαν «εσύ είσαι φουλ αγαπητός, εσύ είσαι φουλ αντιπαθητικός», εμένα μου είπαν ότι ο κόσμος με λέει τέρας. Εμένα και τον Σταμάτη. Και απάντησα ότι η Σπυριδούλα δεν μπορεί να αλλάξει.

Υπάρχουν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν από εσάς ή άλλαξαν συμπεριφορά;

Υπήρχαν άνθρωποι που όταν τα έμαθαν αυτά, για δικό τους καλό, απομακρύνθηκαν όταν έγραφαν οι κάμερες. Ο Σταμάτης είχε κάποια αλλαγή όταν μπήκαν οι παίκτες και μετά. Το είχε πει και ο Παντελής και ο Ζαχίρ ότι άρχισε να τους πλαισιώνει πιο πολύ, ώστε να φανεί καλύτερη η εικόνα του προς τα έξω. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Με τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι έκανα παρέα, αλλά δεν ήμουν η κολλητή του. Δεν γινόταν να βγω στην κάμερα και να αγαπήσω τον Ζαχίρ.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr