search-button
cross-out

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του “Guess My Age”

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του “Guess My Age”

Είσαι καλός στο να υπολογίζεις την ηλικία των άλλων;

Διαθέτεις παρατηρητικότητα, οξυδέρκεια και διαίσθηση;

Αν ναι, τότε μπορείς να κερδίσεις 50.000€, αρκεί να μαντέψεις την ηλικία επτά αγνώστων!

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 23.00, αμέσως μετά την πρεμιέρα του νέου ερωτικού, πολιτικού θρίλερ «8 Λέξεις», έρχεται στον ΣΚΑΪ το νέο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι «Guess My Age», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Το «GuessMyAge», από την Κυριακή 8 έως και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, την πρώτη εβδομάδα λανσαρίσματός του, θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00 και από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη και την σταθερή του ώρα.

Η διαδικασία του παιχνιδιού:

Το «GuessMyAge»αποτελείται απόέξι γύρους και τον τελικό. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν την ηλικία του αγνώστου που έχουν απέναντί τους. Τα φαινόμενα, όμως, συχνά απατούν. Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι έχουν στη διάθεσή τους έξι βοήθειες, μία ανά γύρο. Οι βοήθειεςχωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Celebrity, Ανάμνηση, Γεγονός, Τραγούδι,ShowTime και Ζoomin.

Αν οι διαγωνιζόμενοι μαντέψουν ακριβώς την ηλικία τουαγνώστου, τότε περνούν στον επόμενο γύρο, διατηρώντας το χρηματικό τους ποσό,και παράλληλα  κερδίζουν 500€bonus.Στην περίπτωση που δεν υπολογίσουν σωστά, για κάθεέτος απόκλισης από την πραγματική ηλικία του αγνώστου το ποσό που συγκεντρώνουν στον εκάστοτε γύρομειώνεται αναλόγως.

Στον τελικό,οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τα χρήματα που έχουν καταφέρει να διατηρήσουναπό τους προηγούμενους γύρους.Έχουν τέσσερις ευκαιρίες και τέσσερις βοήθειεςγια να βρουν τηνακριβή ηλικία του αγνώστου. Θα μαντέψουν σωστά;

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr