search-button
cross-out

Επιστρέφουν στη “Φωλιά των Κου Κου” Καραβάτου-Κατσούλης

Επιστρέφουν στη “Φωλιά των Κου Κου” Καραβάτου-Κατσούλης

Τρεις (σεζόν) κι οι ΚουΚου!

Η πρωινή «ΚουΚου» συμμορία με αρχηγούς την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη επιστρέφει στο Star!

Η εκπομπή, που έγινε πρωινή συνήθεια, ξαναχτυπά με χιουμοριστική διάθεση, έτοιμη να ανατρέψει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, με το ντουέτο των αγαπημένων παρουσιαστών σε ετοιμότητα!

Αυτή τη σεζόν, αγωνία μέχρι η αντίστροφη μέτρηση να φτάσει στο αναπάντεχο Νο1, έκτακτες ειδήσεις και λύσεις βασανιστικών μυστηρίων της showbiz, η περιβόητη γιαγιά Γιωργίτσα από τη Θεσσαλονίκη και απρόσμενοι σχολιαστές της διπλανής πόρτας από το σαλόνι του σπιτιού τους, θα καταγράψουν με εναλλακτική ματιά τη lifestyle επικαιρότητα.

Για πρώτη φορά στην αντίστροφη μέτρηση, οι ΚουΚου αναλαμβάνουν την κάλυψη του γάμου σας ενώ ο «παλιατζής» της εκπομπής θα οργώσει την Ελλάδα για να ανταλλάξει παλιές σας συσκευές. Η ΚουΚου Στατιστική Υπηρεσία βγαίνει στο δρόμο για να καταγράψει την έγκυρη άποψη σας σε έρευνες, που διχάζουν ενώ και φέτος οι εξιδεικευμένοι Παλιοί θα δώσουν λύσεις σε κάθε προσωπικό σας πρόβλημα!

Μαζί με την Κατερίνα και τον Κρατερό, την «ΚουΚου» συμμορία συμπληρώνουν ο αρχιμάστορας της ίντριγκας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, η γλυκόξινη σος της παρέας, Μαριλού Ρεπαπή, η φωνή -αλλά και το παιδί- του λαού Γιώργος Κρικοριάν και η ετοιμόλογη Κύπρια εστεμμένη Τζώρτζια Γεωργίου. Στις έκτακτες ειδήσεις, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η πλανητάρχισσα  Άση Μπήλιου, η πιο έγκυρη αστρολόγος της επικράτειας, με την εμπειρία και τη γνώση της, αναλύει και παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

Ο MasterChef Λάμπρος Βακιάρος, παρουσιάζει με απλά βήματα τα μυστικά πεντανόστιμων συνταγών και μαγειρεύει με μεράκι το πιάτο της ημέρας.

Δεν μπορούμε εμείς, να αναδείξουμε την πιο ΚουΚου πλευρά της ημέρας;  Φυσικά και μπορούμε! Κάθε πρωί στις 9.00 στο Star!

Το  trailer

Τα γυρίσματα για το trailer της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» ξεκίνησαν την Τρίτη 27 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 29/8 στη Γλυφάδα.

Η ιδέα του trailer βασίζεται στη σχέση αγάπης, που έχει αναπτύξει ο κόσμος με την εκπομπή.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr