search-button
cross-out

Άγγελος Μπράτης: Θα δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό από το περσινό GNTM

Άγγελος Μπράτης:  Θα δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό από το περσινό GNTM

Λίγες ώρες μετά από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Greece’s Next Top Model», το οποίο επέστρεψε για δεύτερη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star για δεύτερη σεζόν, ο Άγγελος Μπράτης έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο κριτής του μεγαλύτερου γυναικείου διαγωνισμού εμφανίστηκε ευδιάθετος, χαμογελαστός και ανανεωμένος, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η απώλεια των κιλών του.

“Έχασα πολύ εύκολα δέκα κιλά. Σταμάτησαν να τρώω τις βλακείες που έτρωγα, ξεκίνησα γυμναστήριο και φυσικά τον χορό. Χορεύω τα πάντα, από κλαρίνα μέχρι house”, είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Gala» λέγοντας ότι είναι ερωτικός μετανάστης.

“Παιδιά η αλλαγή στην εμφάνισή μου δεν είναι αυτή που βλέπετε τώρα, αλλά η περσινή. Εσείς με ξέρετε από πέρυσι. Είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα τα έχασα με αποτέλεσμα να επανέλθει η παλιά μου εικόνα. Είναι πολύ ωραία στην Αγγλία… εγώ πρέπει να πηγαίνω”.

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις φετινές υποψήφιες του GNTM υπογραμμίζοντας ότι τα κορίτσια φέτος είναι πιο… υποψιασμένα.

“Φέτος υπάρχει μια φυσική διαλογή. Τα φετινά κορίτσια είχαν δει τον πρώτο κύκλο, οπότε ήρθαν προετοιμασμένες. Ήρθαν άβαφες, ντυμένες στα μαύρα, δίχως να έχουν βάψει τα νύχια τους και χωρίς να έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Οι φετινές διαγωνιζόμενες είναι πιο πολύ μοντέλα”, είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Έχω βρει μια ολόκληρη ομάδα από Bratis Girls, συναγωνιζόμαστε με τον Σκουλό”. 

Ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής δε δίστασε να αποκαλύψει ότι κατά τη διάρκεια των οντισιόν είδε μια διαγωνιζόμενη και είπε ότι είναι υποψήφια για τη «μεγάλη θέση». Οι δοκιμασίες μας είναι ιδιαίτερες και θα υπάρξει σκληρός ανταγωνισμός. Θα δείτε μόδα και πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Η παραγωγή είναι τεράστια. Θα δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό από το περσινό GNTM. Είμαι πολύ αυστηρός αλλά δε χάνω το χιούμορ μου.»

Δείτε όλη του τη συνέντευξη στο video


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr