search-button
cross-out

Ζινοιός Tv

Ζινοιός Tv

Η Ζήνα Κουτσελίνη γράφει και (ανα)μεταδίδει

#zinapost Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γυρίζει τον τροχό του και κερδίζει σε αγάπη από το κοινό που τον έχει αγκαλιάσει σαν γιο του. Δεν είναι τυχαίο. Είναι ψυχάρα. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι τεράστια σε σχέση με τον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα. Η διεύθυνση του Star τον πίστεψε και επέμεινε πολύ γιατί στην αρχή δεν έφερνε τα προσδοκώμενα σε επίπεδο τηλεθέασης. Κέρδισε το στοίχημα και γυρνάει  τον τροχό φέρνοντας καθημερινά εικοσάρια. Μεγάλο νούμερο για τα σημερινά δεδομένα τηλεοπτικών αριθμών σ´εκείνη την ώρα.

#zinapost Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μαθαίνω θα τραγουδήσει. Πάντως είναι καλλίφωνη. Το υπογράφω. Δεν τη λες και Θρασκιά στο τραγούδι. Ούτε Μπεκατώρου. Είναι σκάλες ανώτερη και προβλέπω πως θα το αποφασίσει να εκτεθεί.

#zinapost Μαθαίνω για έναν διευθυντή σταθμού που το αφεντικό λέει δεν είναι ευχαριστημένο και θα τον αποσύρει γενικά ή θα βάλει από πάνω του άλλο Κύριο. Πρέπει όμως το αφεντικό και να πληρώσει.
Σε μια χρονιά πάντως θαύματα δεν έγιναν σε κανένα σταθμό. Θέλουν χτίσιμο και επιμονή τα προγράμματα. Και να μην ξεχνάμε πως προϊόντα που ακόμη υπάρχουν σε σταθμούς άλλοι τα έχτισαν για να τα σφετερίζονται άλλοι τώρα. Και οι διευθυντές τους τότε αποχώρησαν ως αποτυχημένοι. Βάλτε το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί. Δεν θα τα κάνω κι όλα εγώ. Στον επόμενο Ζινοιό θα σας πω κι εγώ ονόματα και διευθύνσεις σταθμών.

Εως τότε το www.zinapost.gr θα είναι εδώ για σας. Βάλτε μας στην καθημερινή σας ενημέρωση.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr