search-button
cross-out

Χάρης Βαρθακούρης: Πήγε στο ΄Νίκο Μουτσινά και έκανε αποκαλύψεις για το Big Brother

Χάρης Βαρθακούρης:  Πήγε στο ΄Νίκο Μουτσινά και έκανε αποκαλύψεις για το Big Brother

O Xάρης Βαρθακούρης από σήμερα είναι και επίσημα ο παρουσιαστής του “Big Brother”, μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Ο Χάρης Βαρθακούρης  λίγη ώρα μετά την αποστολή του δελτίου τύπου βρέθηκε καλεσμένος στο  “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για το παιχνίδι, τον ρόλο του σε αυτό αλλά και την σύζυγο του Αντελίνα, η οποία σύντομα θα κάνει πρεμιέρα με εκπομπή στον Alpha.

“Νομίζω πως θα είμαι ο μόνος άνθρωπος που θα βλέπουν οι παίκτες σε μια οθόνη στον καναπέ του σπιτιού…Μ Υπάρχουν αλλαγές από το Big Brother που γνωρίζουμε παιδιόθεν και παλαιόθεν επί Ανδρέα Μικρούτσικου. Δεν μπορώ να πω ακόμα εάν θα συναντάω τους παίκτες. Θέλω να πω, επίσης, κάτιi. 20 χρόνια πριν, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε το παιχνίδι, δεν υπήρχαν social media και κινητά τηλέφωνα. με φωτογραφικές μηχανές. Οπότε στους αγνώστους που τότε έβαζες σε ένα σπίτι τους έλειπε το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και η εφημερίδα. Τώρα όμως θα μπει ένας αριθμός ανθρώπων σε ένα σπίτι χωρίς κινητά και πως θα αντιδρούν. Θα πάθουν αμόκ! Θα είναι δηλαδή ήδη πιο τεταμένα τα νεύρα των παικτών”,τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr