search-button
cross-out

Ζινοιός Tv: Βρείτε το κουίζ, τα στελέχη και οι αλήθειες!

Ζινοιός Tv: Βρείτε το κουίζ, τα στελέχη και οι αλήθειες!

Η Ζήνα Κουτσελίνη γράφει και (ανα)μεταδίδει

#zinapost Μια φορά κι έναν καιρό, έκανα δοκιμαστικά στο κανάλι που εργαζόμουν προκειμένου να στελεχώσουμε τις εκπομπές που προετοιμάζαμε τόσο σε επίπεδο κεντρικού παρουσιαστή όσο και για να είναι στην παρέα (πάνελ) της κάθε εκπομπής. (Η λέξη πάνελ δεν μ´ αρέσει) Τότε λοιπόν μας ρωτούσαν “τι θα βάλουμε για να κάνουμε το δοκιμαστικό”. Η απάντηση μου μόνιμα η ίδια, καθώς από το στιλ που θα ερχόταν ο κάθε υποψήφιος- α καταλαβαίναμε και τα όρια του-της. Σκάει μύτη,  λοιπόν τωρινή παρουσιάστρια μ´ ένα φαρδύ μπλουζάκι και παντελόνι τζιν που αριστερά και δεξιά ξεχείλιζαν τα κάλλη της, χωρίς σουτιέν. Ψάχναμε κάτι άλλο τότε αλλά ήταν πολύ καλή. Αποδείχτηκε στην πορεία πως έκανε για τη θέση, μόνο που την πήρε άλλο κανάλι. Όμορφη και τότε και τώρα. Κουιζ για γερούς λύτες και φυσικά μη με ρωτάτε με μηνύματα,  δεν θα πω ποια είναι. Είναι πάντως δύναμη και είναι ακόμη στην τηλεόραση. (Έχω το δοκιμαστικό-ντοκουμέντο στα χέρια μου) Ήταν έτοιμη για όλα από τότε. Όνομα λέμε είναι σήμερα… Σημείωση: Οι καμεραμέν του δοκιμαστικού αλληθώρισαν…

#zinapost Το κορίτσι που είναι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στον “Τροχό της τύχης” μου αρέσει. Είναι η 27χρονη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Έχει μια σέξι ευγένεια που κερδίζει τις εντυπώσεις σε όλα τα κοινά. Άσε που δεν ενοχλεί τη σύζυγο που τη βλέπει να την καμαρώνει ο άνδρας της όταν γυρίζει τα τετράγωνα.

#zinapost Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σκίζει φέτος στον Ant1 μετά από κάποιες δύσκολες χρονιές που είχε με αρκετές απόπειρες τόσο σε τηλεπαιχνίδι όσο και σε εκπομπή σχεδόν ίδια με αυτή που παρουσιάζει τώρα. Μαθαίνω πως και κάτι άλλο θέλει να κάνει του χρόνου και ίσως και να το κάνει με δεδομένη τη φετινή του επιτυχία.

#zinapost Επιλογή Λάτσιου πάντως ήταν ο Γρηγόρης όταν αποχώρησε από το τότε Mega επί Μπούτου, με παράπονα, αν θυμάμαι και καλά γιατί μεγάλωσα και ξεχνώ λόγω ηλικίας. Ο Πέτρος Μπούτος είναι ξανά στο νέο Mega και ο Γρηγόρης στον Ant1 με Τζώρτζη Ποφάντη και όχι Γιάννη Λάτσιο. Αλήθεια ο Γιάννης Λάτσιος θα πάει κάπου; Τρίλιζα.

 #zinapost Η αδελφή του πάντως Αγλαΐα Λάτσιου (μεγάλο αστέρι στο χώρο της παραγωγής στην τηλεόραση και όχι μόνο) είναι στα πολύ πάνω της μαθαίνω στον Ant1 και δικαιολογημένα για μένα. Είναι από τις λίγες που γνωρίζουν τόσο καλά τηλεόραση. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια μαζί της. Έχει μπέσα που σπανίζει στο χώρο της τηλεόρασης. Έχει αναλάβει και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά σε επίπεδο παραγωγής, στησίματος κλπ.

#zinapost Ομολογουμένως φέτος ήταν και είναι μια δύσκολη χρονιά για εκείνη. Ο Γιώργος Λιάγκας (πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της) πήγε απέναντι της για μια ώρα. Επίσης η αρχισυντάκτρια της Ελεάνα Τρυφίδου όλα τα χρόνια που κάνει πρωινό, μαζί ή χωρίς το Γιώργο αποχώρησε για  να ακολουθήσει το Γιώργο που όμως λύθηκε η συνεργασία  της με το ΣΚΑΙ μετά το πρόστιμο από το ΕΣΡ  και της χρέωσαν επίσης κακή επιλογή θεμάτων κ.α, κακώς για μένα.

#zinapost Ο Ανταγωνισμός τεράστιος και πάνε οι εποχές που όλα ήταν πιο εύκολα και για την Φαίη και για όλους μας. Και θα το πω για πολλοστή φορά. Νικητές και χαμένοι στο τέλος της σεζόν, όχι με τα νούμερα μιας μέρας ή ενός μήνα. Συμπεράσματα στο τέλος. Καθημερινά ο Ζινοιός στην παρέα σας. Είπαμε ο δικός μου ιός αναμεταδίδει αλήθειες.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr