search-button
cross-out

Η Ναταλία, ο Κώστας, ο Σάββας, ο Χάρης και τα μαγειρέματα!

Η Ναταλία, ο Κώστας, ο Σάββας, ο Χάρης και τα μαγειρέματα!

#zinapost Σαρωτικό  το MasterChef και ακόμη δεν έχουμε μάθει καλά τους παίκτες. Προβλέπω πως όσο περνάει ο καιρός τόσο θα ανεβαίνει. Σήμερα ο μικτός μέσος όρος είναι στο 37,6%  φτάνοντας σε τέταρτο έως 44,1%. (Μικτός μέσος όρος σημαίνει πως αποτυπώνονται μέσα και οι διαφημίσεις. (Συνήθως είναι συν δύο μονάδες πάνω ο καθαρός μέσος όρος στην prime time ζώνη.)

 #zinapost Ο Χάρης Ρώμας φαίνεται πως αντέχει ακόμη, έχοντας μικτό μέσο όρο 19,3%  με υψηλότερο τέταρτο 21,7%. Τα νούμερα του αυτά δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που έκανε όταν απέναντι του ακόμη δεν είχε τους MasterChef. Μεγάλη πτώση από την πρεμιέρα του μέχρι τα χθεσινά.

#zinapost Ο Σάββας Πούμπουρας και οι φάρσες του απέναντι στο ζουμί του MasterChef κάνουν μόλις και μετά βίας μικτό μέσο όρο 11,9% με υψηλότερο τέταρτο το 13,8%  έχοντας όμως σε τέταρτο και 7,8%. Πολύ χαμηλή επίδοση. Φαίνεται πως αυτό το προϊόν που πριν λίγες εβδομάδες πανηγύριζε χωρίς τον μεγάλο αντίπαλο MasterChef, έχει υποστεί τέραστια ζημιά.

#zinapost Τι σου κάνει ένα καλό προϊόν! Ακόμη και τα στελέχη που κοκορεύονται για προγράμματα της ευθύνης τους να χαμηλώνουν τα βλέμματα. Θα γίνω σαφής. Στα χρόνια που πέρασαν κάποιοι έγιναν μάγκες χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός, τόσο σε στελέχη όσο και σε πρόσωπα και προγράμματα. Γυρίστε το χρόνο πίσω και θα με θυμηθείτε.

#zinapost Με το δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό δεν είχα βρεθεί ποτέ δίπλα του επαγγελματικά. Κάποια στιγμή μου τον είχε συστήσει η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου, τον πρώτο μου χρόνο στο Star , κάτω από άλλες συνθήκες για τον Κώστα. Δούλευε για τις ειδήσεις του Ant1 και είχε κι ένα μαγαζί που έκλεισε λίγο αργότερα. Μετά τον είδα δίπλα στη Φαίη Σκορδά και τα τελευταία χρόνια δίπλα στη Ναταλία Γερμανού. Σε μένα ήρθε χθες ως καλεσμένος δημοσιογράφος -πρώτη φορά- για να είναι στο πλευρό μου, μαζί με τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μάρκο και τη δημοσιογράφο- συγγραφέα Μαρία Παναγοπούλου Χαρδαβέλα, συνοδοιπόρους μου στην εκπομπή πολλά χρόνια. Συνειδητοποίησα χθες πως ο Κώστας Τσουρός είναι ήρεμη δύναμη, προσφιλής, ατακαριστός στο λόγο του και νιώθεις ασφάλεια μαζί του. Νομίζω πως και η Φαίη και η Ναταλία είναι τυχερές που υπήρξαν συνοδοιπόροι. “Καλύτερα δεν γίνεται” Ναταλία μου,  αφού συνεχίζετε  να είστε παρέα στην εκπομπή.

#Zinapost Η Ναταλία έχει υπογράψει με τον Alpha οπότε και του χρόνου θα σας λέει «Καλύτερα δεν γίνεται». Η Ναταλία μου βγάζει μεγάλη ηρεμία τα Σαββατοκύριακα,  όσες φορές την παρακολούθησα. Στα νούμερα πάει μια χαρά οπότε έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενη. Αν είναι και ερωτευμένη, τότε είναι κομπλέ. Γιατί η πληρότητα υπάρχει όταν προσωπική και επαγγελματική ζωή πάνε καλά.

ΥΓ Εδώ είμαστε να λέμε αλήθειες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους μου τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου στην εκπομπή.

Σε επόμενα zinapost θα αναφερθώ και σε συνεργάτες και σε συνοδοιπόρους. Έχουμε να λέμε…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr