search-button
cross-out

Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι στο γιουσουρούμ της ζωής

Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι στο γιουσουρούμ της ζωής

Υπάρχουν άγγελοι γύρω μας. Αναζητήστε τους. ‘

Υπάρχουν προδότες γύρω μας και κάθονται με σκυμμένο το κεφάλι όταν στη σύσκεψη μιλάει το αφεντικό τους. Το σηκώνουν και παραμιλάνε όταν λείπει. Τζάμπα μάγκες.

Υπάρχουν φίλοι γύρω μας που τους θεωρούμε εχθρούς γιατί μας λένε την αλήθεια. Τους πονάει η αλήθεια αλλά εκείνοι ξέρουν να σε πονάνε με το ψέμα τους.

Υπάρχει πολύς πόνος και αγάπη για το συνάνθρωπο τους. Όσοι πόνεσαν ξέρουν τι θα πει αγκαλιά στο διπλανό και πόσο τη χρειάζονται.

Υπάρχει χώρος για όλους. Μπορούμε όλοι να συνυπάρξουμε. Η μέρα φέγγει για όλους μας.

Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που δεν μπόρεσαν να αγαπήσουν κανέναν διπλανό τους γιατί δεν αγάπησαν ποτέ τον εαυτό τους.

Υπάρχει πολύ ζωή εκεί έξω, αλλά πρέπει να αλλάξει το μέσα μας.

Υπάρχουν φωτεινοί άνθρωποι γύρω μας γιατί έμαθαν από μικροί να ζουν στο σκοτάδι. Μεγαλώνοντας αγαπούσαν κάθε χαραμάδα που έμπαινε στη ζωή τους κι έτσι την έλουσαν με φως.

Υπάρχουν γυαλιστεροί άνθρωποι γύρω μας που είναι σκουριασμένοι στην ψυχή. Αργοπεθαίνουν σιγά σιγά από τη σκουριά του ευρώ που δεν έμαθαν να διαχειρίζονται και επιμένουν στη μιζέρια.

Υπάρχουν φώτα γύρω μας χωρίς να μας φωτίζουν. Υπάρχουν για να καίνε τις λάμπες και να πληρώνουν τα κερατιάτικα όσοι πίστεψαν στο φως τους.

Αυτή είναι η ζωή. Έχει από όλα. Γιουσουρούμ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr