search-button
cross-out

Όσοι δεν με πείθουν τηλεοπτικά ακόμη και το παρασκήνιο της τηλεόρασης

Όσοι δεν με πείθουν τηλεοπτικά ακόμη και το παρασκήνιο της τηλεόρασης

#zinapost Ο Νίκος Μάνεσης είναι ο πιο πετυχημένος άνδρας παρουσιαστής στον Alpha. Σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης τα Σαββατοκύριακα, τόσο στην εκπομπή του όσο και στο δελτίο. Είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και έχει βρει την ισορροπία μεταξύ ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στο μενού της εκπομπής του, με σωστές επιλογές θεμάτων. Η εμπειρία του παρουσιαστή καταλυτική στην επιτυχία. Ακόμη και όταν τίποτε δεν πάει όπως το έχουν προγραμματίσει εκείνος αυτοσχεδιάζει, σκηνοθετεί από πλατό και πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Κουράζει κάποιες φορές η σκηνοθεσία και η αρχισυνταξία του Νίκου από το πλατό αλλά συνάμα αυτό είναι που τον κατατάσσει και σε παρουσιαστή πρώτης γραμμής και παντός καιρού. Ο καλός ο καπετάνιος στα δύσκολα φαίνεται και από δυσκολίες στην τηλεόραση πολλές, ειδικά σ´ένα τρίωρο πρόγραμμα. Μπράβο Νίκο. Είσαι υπερδύναμη. Τα νούμερα απίστευτα σε μια περίοδο που οι εκπομπές περνούν κρίση, εσύ την ξεπερνάς με ποσοστά πάνω από 25 τοις εκατό σε μέσο όρο μηνιαίως σε μια αρμονία τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο.

#zinapost Για μένα οι εκπομπές που έχουν ισορροπία και στα δυο κοινά έχουν μέλλον. Έχεις να αναπτύξεις άμυνες σε κάθε κρίση που θα βρεθεί μπροστά σου. Έχεις από κάπου να κρατηθείς και να σηκωθείς αν πέσεις. Θα επανέλθω σ´ αυτό το κεφάλαιο κάποια στιγμή.

#zinapost Αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζει ο κόσμος του κοντρόλ (σκηνοθέτης-αρχισυντάκτης-παραγωγός και μια δεκάδα τουλάχιστον εργαζόμενοι σε διάφορα πόστα, από γεννήτρια χαρακτήρων που γράφουν τα σούπερ- τίτλους του θέματος μέχρι και τον άνθρωπο που ρυθμίζει την εικόνα) όπου επικρατεί πανικός. Καυγάδες, διαφωνίες, αλλαγές την τελευταία στιγμή, όταν μια ζωντανή σύνδεση έχει τεχνικό θέμα και δεν μπορεί να συνδεθεί με την εκπομπή και τον παρουσιαστή. Καθημερινές καταστάσεις για δυνατούς παίκτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εκεί φαίνεται η δύναμη της ομάδας.

#zinapost Το σόου στον Ant1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει να μην με πείθει να θέλω να το δω και φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης ενώ παίζει μόνο του ακόμη. Αυτή την Κυριακή ο Λάμπης Λιβιεράτος πραγματικά ξεχώρισε. Άξιος. Έως εκεί.. Αυτοφιμώνομαι.

#zinapost Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ο μόνος σταρ στο “My style rocks”. Η πρώην Star Έλενα Χριστοπούλου αρκετά αμήχανη όσο μπόρεσα να τη δω. Σε στιγμές δεν καταλάβαινα τι ήθελε να πει. Στο Gntm μου άρεσε περισσότερο. Τον Στέλιο Κουδουνάρη τον βρήκα to the point. Λίγος στα λόγια αλλά ουσιαστικός. Η Κατερίνα Στικούδη απλά όμορφη σ´ αυτό το progect. Δεν μπορεί να παίξει τη μπάλα. Ούτε τένις, ούτε ποδόσφαιρο, ούτε μπάσκετ, ούτε πινγκ πονγκ. Κάπως πρέπει να τους ξεγέλασε στο δοκιμαστικό. Τα δε πόδια της ακόμη δεν έχει βρει πως πρέπει να τα ακουμπήσει στο πλατό. Γνώμη μου και όπως πάντα λέω δεν είναι και θέσφατο. (Την έχω θαυμάσει σε άλλα project που πραγματικά είχε λόγο ύπαρξης. Σε αυτό είναι σαν ξένη… σα να μιλάει άλλη για εκείνη και βγαίνει και λίγο θυμωμένη.) Απελευθερώσου…

#zinapost Αύριο τα σπουδαία. Μη ξεχνάτε κάθε μέρα στις 12 νταν σας περιμένω στο Star με αλήθειες.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr