search-button
cross-out

Επιστρέφει στην τηλεόραση από Δευτέρα ο γνωστός παρουσιαστής!

Επιστρέφει στην τηλεόραση από Δευτέρα ο γνωστός παρουσιαστής!

Tην είδηση της επιστροφής του γνωστού παρουσιαστή στην τηλεόραση έδωσε πρώτη και αποκλειστικά  πρόσφατα στο zinapost.gr η Ζήνα Κουτσελίνη και πλέον το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μάρκο, ο οποίος με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο fb ανακοίνωσε την τηλεοπτική επιστροφή του.

Ο παρουσιαστής πλέον ανήκει στο δυναμικό του Open και κάθε μεσημέρι στις 14:00 θα βρίσκεται στο “Μεσημέρι #yes”,  παρουσιάζοντας ρεπορτάζ και σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

“Επιστρέφω στην τηλεόραση και το OPEN TV γιατί – απλά – οι άνθρωποι του καναλιού με προσέγγισαν με σεβασμό και αγάπη. Από Δευτέρα, κάθε μεσημέρι στις 2μμ, θα σχολιάζω την επικαιρότητα δίπλα στους @zarifious και @pavlosstamatopoulos , ενώ θα βγαίνω καθημερινά στην κοινωνία για να κάνω αυτό που ξέρω καλά σχεδόν 3 δεκαετίες: Αληθινό Ρεπορτάζ! Συντονιστείτε… @opentvgr #come #back #real #tv #showtime”, έγραψε στην ανάρτηση του ο Δημήτρης.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr