Δημήτρης Σαμόλης για

Δημήτρης Σαμόλης για "Άγριες Μέλισσες": Ο γιατρός Βασταρδής θα έρθει αντιμέτωπος με τον Λάμπρο για την Θεοδοσία

Συνέντευξη στο TV O’CLOCK και στην Σοφία Τσίρκα, έδωσε ο  Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος ενσαρκώνει τον γυαικολόγο Αλέξανδρο Βασταρδή στις "Άγριες Μέλισσες", ο οποίος κάνει σχέση με την Θεοδοσία.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη σειρά Άγριες Μέλισσες;
Αρχικά με είχαν πάρει για τον ρόλο του Παύλου, αλλά αυτό δεν ευδοκίμησε, διότι τελικά τον χαρακτήρα υποδύθηκε ο Ίαν Στρατής. Οπότε, αργότερα, με κάλεσαν για τον ρόλο του γυναικολόγου, του Αλέξανδρου Βασταρδή. Πέρασα από αρκετές ακροάσεις και μόνος μου και με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που υποδύεται τη Θεοδοσία και έτσι προέκυψε η συνεργασία.

Ήταν εύκολο να προσαρμοστείς και να εγκλιματιστείς σε μία ήδη δεμένη ομάδα;
Ως προς αυτό, δεν το συζητώ. Με το που μπήκα στο καμαρίνι που αλλάζουμε, όλοι με αγκάλιασαν. Με καλωσόρισαν. Ήταν φοβερό. Στην αρχή, με τους ρυθμούς που έχει μία καθημερινή σειρά, δυσκολεύτηκα αλλά μετά μπήκα στο κλίμα αμέσως.

Μίλησέ μου λίγο για τον ρόλο σου…
Ο Αλέξανδρος Βασταρδής είναι ένας γυναικολόγος από τη Λάρισα. Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του και θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του γιατί όπως και στην περίπτωση της Θεοδοσίας ο γάμος του δεν λειτούργησε. Με τη Θεοδοσία είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία της ζωής του στα μάτια της Θεοδοσίας, για να ζήσουν μαζί και να κάνουν οικογένεια και όσα δεν έκαναν και δεν είχαν στους γάμους τους.

Μέχρι πού θα φτάσει για να την διεκδικήσει και να την κάνει δική του;
Φτάνει μακριά. Πηγαίνει στο Διαφάνι και τη διεκδικεί ζητώντας της να φύγουν μαζί.

Θα τον δούμε να έρχεται αντιμέτωπος με τον Λάμπρο;
Ναι, θα έρθει αντιμέτωπος με τον Λάμπρο.

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ