Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Αποχώρησα από την

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Αποχώρησα από την "Λάμψη" γιατί...

Συνέντευξη στο  “TV Έθνος” και στον Αλέξη Μίχα έδωσε ο  Ανδρέας Ανδρεόπουλος, τον οποίο φέτος βλέπουμε στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 Λέξεις".

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα χρόνια που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της "Λάμψης" και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τη σειρά.

Πόσο έχουν αλλάξει οι συνθήκες στις καθημερινές σειρές από τότε που πρωταγωνιστούσατε στη Λάμψη;

Είναι τεράστιες οι διαφορές. Δουλεύουμε πια με κινηματογραφικούς όρους και πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Τότε στην Ελλάδα γυρίζαμε μόνο σε στούντιο. Οι “8 λέξεις” προτείνουν μια άλλη τηλεόραση. Μια καινούργιου τύπου καθημερινή σειρά και αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος.

Από τα χρόνια της Λάμψης τι θυμάστε πιο έντονα;

Και τότε ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Πολλή δουλειά, πολλές ώρες, ορθοστασία, ατελείωτα κείμενα, πίεση για να παραδοθεί το επεισόδιο.

Γιατί είχατε αποχωρήσει νωρίς από τη σειρά;

Ναι, αποχώρησα νωρίς, αλλά επανήλθα. Ήμουν στον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο χρόνο της Λάμψης και στις δύο τελευταίες σεζόν. Είχα αποχωρήσει γιατί είχα μια καλλιτεχνική διαφωνία με τον συγχωρεμένο τον Νίκο Φώσκολο. Μπορεί να μην ήταν πολύ έξυπνο. Παρ’ όλα αυτά επέστρεψα στο τέλος της σειράς στον ίδιο ρόλο. Δεν μαλώσαμε και δεν είχαμε να χωρίσουμε και κάτι.

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ