search-button
cross-out

Τα παιδιά βρήκαν πως να νικήσουμε τον κορονοϊό και το μοιράζονται μαζί μας με ζωγραφιές!

Τα παιδιά βρήκαν πως να νικήσουμε τον κορονοϊό και το  μοιράζονται μαζί μας με ζωγραφιές!

“Όσο υπάρχουνε στον κόσμο παιδιά, ζώα και λουλούδια μην φοβάστε. Όλα θα πάνε καλά…” έγραψε κάποτε ο σπουδαίος Νίκος Καζαντζάκης και αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες της ζωής!

Ξαφνικά τα παιδιά κρέμασαν τις σχολικές τσάντες,  άφησαν τους συμμμαθητές, τους φίλους τους, δεν πάνε πια στις παιδικές χαρές, ούτε επίσκεψη να δουν τη γιαγιά και τον παππού…

Ο κορονοϊός, αυτός ο άγνωστος “κακός”  τα ανάγκασε να  “μένουν σπίτι” με μοναδική παρέα το tablet, τα παιχνίδια, τα βιβλία και την τηλεόραση.

Μέχρι που οι μαμάδες άκουσαν την Ζήνα Κουτσελίνη να προτείνει στις μαμάδες να ζητήσουν από τα παιδάκια τους να ζωγραφίσουν και να στείλουν τις ζωγραφιές τους στην εκπομπή.

Και οι μαμάδες το είπαν στα παιδιά και φυσικά δεν ξέχασαν να τους πουν πως η κυρία Ζήνα, που έχει εκπομπή κάθε μέρα θα δείξει την ζωγραφιά τους στην τηλεόραση.

Η  πρωτοβουλία  της παρουσιάστριας αγκαλιάστηκε αμέσως από τα παιδάκια που κατάλαβαν πως ζωγραφίζοντας μπορούν να στείλουν μήνυμα στη γιαγιά που δεν τη βλέπουν και να της πουν πόσο πολύ την αγαπάνε…

Τα παιδιά σκέφτηκαν πως μπορούν να ζωγραφίσουν την τούρτα των φετινών τους γενεθλίων και ας μην έκαναν πάρτυ όπως τις άλλες χρονιές…

Ζωγράφισαν τον “κορονοιό”, όπως τον έχουν φανταστεί με μικρά αγκαθάκια πάνω και γύρω του…

Μα το πιο σημαντικό τα παιδιά μοιράστηκαν με όλους εμας τους “μεγάλους” το πιο πολύτιμο μυστικό τους, την πιο ωραία συμβουλή που ίσως μας έδωσε ποτέ κάποιος.

“Πως να νικήσουμε τον κορονοϊό. Να μείνουμε σπίτι”!

Και κάπως έτσι η Ιωάννα, η Ανδριάνα, η Ματίλντα, η Ειρήνη, η Ίρις, η Νικόλ, η Βαλέρια, ο Γρηγόρης, η Μαρία-Αγγελική και πολλά πολλά ακόμα παιδάκια πήραν λευκό χαρτί, ξυλομπογιές, πολύχρωμους μαρκαδόρους και χρωματιστά μολύβια  και μας χάρισαν αγάπη, τρυφερότητα και ελπίδα μέσα από τις υπέροχες ζωγραφιές τους.

Δείτε κάποιες από αυτές  που παρουσιάστηκαν στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και να θυμάστε…

Να προσμένεις, να παλεύεις και ποτέ μη σταματάς

η ζωή είναι ταξίδι που θα πρέπει ν’ αγαπάς

με τα όνειρα σου ζήσε και προσπάθησε γι’ αυτά

μέσα στην καρδιά σου κλείσε, στα καλά βαλέ φτερά

τότε πέταξε στον κόσμο που ονειρεύτηκες να βρεις

ειν’ η πρόκληση μεγάλη και αξίζει να τη ζεις!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr