search-button
cross-out

«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος»: Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος»: Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος»: η σειρά φαινόμενο, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, έρχεται στον ΣΚΑΪ, από την Κυριακή του Πάσχα και καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 21.30.

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη και πολυβραβευμένη κορεάτικη παραγωγή που στη συνέχεια διασκευάστηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο από το από το τουρκικό Fox TV όσο και από το αμερικανικό δίκτυο ABC. Η τουρκική εκδοχή απέκτησε από πολύ νωρίς τους δικούς της φανατικούς τηλεθεατές, κυρίως χάρη στην εκπληκτική και γεμάτη ευαισθησία ερμηνεία του πρωταγωνιστή, Τανέρ Ολμέζ.

Ο Τανέρ Ολμέζ υποδύεται τον Αλί Βεφά, έναν ασυνήθιστο νεαρό που πάσχει από το σύνδρομο του «σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυία σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Ο Αλί, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω του αυτισμού του, καταφέρνει να αποφοιτήσει με άριστα από την ιατρική σχολή. Σύντομα αναλαμβάνει τη θέση βοηθού χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ της Κωνσταντινούπολης, όπου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, θα εξελιχθεί σε έναν Γιατρό-Θαύμα!

Η επιτυχία της σειράς αποτυπώνεται σε εντυπωσιακούς αριθμούς:

Στην Κορέα, η πρωτότυπη παραγωγή συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης στη ζώνη προβολής του. Η πρεμιέρα της σειράς στο ABC είχε την υψηλότερη τηλεθέαση σε δυναμικά κοινά από οποιαδήποτε άλλη πρεμιέρα κοινωνικής σειράς στη ζώνη της τα τελευταία 21 χρόνια. Στην Ιαπωνία, η πρεμιέρα της σειράς συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό στη ζώνη της για τα τελευταία δύο χρόνια. Η ιαπωνική εκδοχή προβλήθηκε με επιτυχία σε ένα μεγάλο μέρος της ασιατικής τηλεοπτικής αγοράς: Ινδονησία, Μιανμάρ, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Ταϊβάν, Σρι Λάνκα, Μογγολία και Βιετνάμ.

Η τουρκική εκδοχή του «Γιατρού» ήρθε να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά τη δύναμη που έχει η κεντρική ιδέα της σειράς. Η πρεμιέρα της στο τουρκικό Fox TV συγκέντρωσε μερίδιο τηλεθέασης 35,5% και ήταν η πιο επιτυχημένη πρεμιέρα στην ιστορία του καναλιού.

Ανάλογη επιτυχία έχει η σειρά και στα social media. Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram έχει 593.000 ακολούθους. Το επίσημο κανάλι της στο Youtube έχει 1,46 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι παρακολουθούν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε νέο βίντεο που αναρτάται καθημερινά. Ο ευαίσθητος Τανέρ Ολμέζ έχει 1,7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, που σε κάθε του ανάρτηση αποθεώνουν το άψογο στιλ του και την εκπληκτική του ερμηνεία στη σειρά. Ο συμπρωταγωνιστής του, Ονούρ Τουνά, έχει 1,6 εκατομμύρια ακολούθους και η πανέμορφη Σινέμ Ουνσάλ έχει 813 χιλιάδες.

Πρωταγωνιστούν: Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan

Σκηνοθεσία: Yusuf Pirhasan, Aytac Cicek

Σενάριο: Pinar Bulut, Onur Koralp

«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος»

Πρεμιέρα Κυριακή του Πάσχα

και καθημερινά στις 21.30

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr