search-button
cross-out

Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε με το κανάλι της διαψεύδοντας τις φήμες περί μετακίνησης σε άλλο;

Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε με το κανάλι της διαψεύδοντας τις φήμες περί μετακίνησης σε άλλο;

Eδώ και πολύ καιρό οι φήμες την ήθελαν να αφήνει το κανάλι όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια και να οδεύει προς τον Alpha.

O λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που τα δημοσιεύματα την ήθελαν να αφήνει το Open και να μετακομίζει στο κανάλι της Κάντζας.

Ο Τέρενς Κουίκ,  ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ του Open ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της Κατερίνας στο “Ευτυχείτε”  και έκανε μια ιστορική επαγγελματική αναδρομή της σταδιοδρομίας του στην ελληνική τηλεόραση,  συζήτησε  εφ’ όλης της ύλης  για τα   επίκαιρα ζητήματα της εποχής του κορονοϊού και όχι μόνο, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη.

Στο τέλος της κουβέντας τους η Κατερίνα τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην εκπομπής της και για όσα εχει κάνει για εκείνη και ο Τέρενς Κουικ  της απάντησε πως: 

“Θα περιμένω τι θα κάνεις εσύ για εμας από τη νέα περίοδο, όπου θα περιμένουμε να έχεις μεγαλύτερα ποσοστά”.

“Το ανακοίνωσε ο κύριος Κουικ παιδιά, είναι ξεκάθαρο,” απάντησε στους απορημένους συνεργάτες της  η Κατερίνα εννοώντας πως ανανέωσε το συμβόλαιο της,

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr