search-button
cross-out

Τα σήριαλ και οι εκπομπές που δεν ξεκινούν άμεσα γυρίσματα

Τα περισσότερα σήριαλ αλλά και οι εκπομπές επιστρέφουν σιγά σιγά στην τηλεόραση παίρνοντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια προγράμματα, τα οποία δε θα δούμε άμεσα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μιας και τα γυρίσματα δε θα ξεκινήσουν για προληπτικούς λόγους.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε ποια είναι αυτά ξεκινώντας από το «Καφέ της Χαράς».

Τα περισσότερα γυρίσματα γίνονται εκτός Αττικής, οι σκηνές γυρίζονται σε μικρά σπίτια και υπάρχουν πολλοί κομπάρσοι, έτσι θα ξεκινήσουν και πάλι τον Ιούνιο.

Κάτι αντίστοιχο, συμβαίνει και με τις «8 λέξεις», αφού τα ταξίδια στην Κύπρο των Ελλήνων ηθοποιών αναβάλλουν μέχρι νεωτέρας την έναρξη των γυρισμάτων.

Τέλος, σε ότι αφορά το «Your Face Sounds Familiar» τα άτομα της παραγωγής που υπάρχουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι πάρα πολλά και η στενή επαφή συνεργατών για τις μεταμφιέσεις καθυστερούν την έναρξη των γυρισμάτων.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr