search-button
cross-out

Δεν θα συμμετείχα στο “J2US” γιατί θα άνοιγα τη γλωσσάρα μου και θα τις ξεφώνιζα όλες

Δεν θα συμμετείχα στο “J2US” γιατί θα άνοιγα τη γλωσσάρα μου και θα τις ξεφώνιζα όλες

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένας έμπειρος άνθρωπος, δε θεωρείς ότι έχει το κριτήριο για να αξιολογήσει που πηγαίνει και τι κάνει;

Κι εγώ αυτή την απορία έχω, τόση ανάγκη να πάει εκεί; Αν ήμουν ο Σταμάτης, θα έφευγα από αυτό το πράγμα. Αυτές που θα φύγουν ανέγγιχτες από εκεί, είναι η Μαρία Μπακοδήμου και η Σταυροπούλου, η οποία είναι τόσο ψεύτικη μ’ αυτά που λέει. Αυτοί που εκτίθενται είναι ο Φασουλής, που έχει ένα τεράστιο θεατρικό παρελθόν από πίσω του, κι η Βανδή. Η Βανδή δεν είναι φίλη μου, ούτε τη θαύμαζα ποτέ ως τραγουδίστρια, αλλά η γυναίκα τεκμηριώνει εξαιρετικά την άποψή της.

Θα συμμετείχες στο «Just the 2 of us» αν σου το πρότεινε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης;

Όχι αγάπη μου, γιατί θ’ άνοιγα τη γλωσσάρα μου και θα τις ξεφώνιζα όλες… δε μπορεί να βγαίνει ο Σαμαράς, να είναι αναιδέστατος και να μιλάει, επειδή «πουλάει» κι έχει τηλεθέαση, άρα ο Έλληνας θέλει το Φίφι του. Έχει την υποστήριξη του παραγωγού και βγαίνει ο Σαμαράς, ότι αυτός είναι και κανένας άλλος, κι έχει άποψη. Την άποψη να την έχει στην κομμωτική, που εγώ δε θυμάμαι ποτέ να έκανε κομμωτική, όλη του τη ζωή προσπαθούμε να γίνει μια τηλεοπτική περσόνα, για να γίνει σταρ, αυτό ήταν το απωθημένο του, το κατάφερε, μπράβο του.

Aυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε μια συνέντευξη-ποταμό,  για όλους και για όλα στο Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr