search-button
cross-out

Το παρασκήνιο της συμφωνίας Σταυρή-Σταύρου για το χρηματικό έπαθλο του “MasterChef”

Το παρασκήνιο της συμφωνίας Σταυρή-Σταύρου για το χρηματικό  έπαθλο του “MasterChef”

Ο Σταυρής Γεωργίου πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για όλα αλλά και για τη βραδιά του τελικού του MasterChef!

Ο νεαρός σεφ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το παρασκήνιο της συμφωνίας του με τον νικητή, Σταύρο Βαρθαλίτη, σχετικά με το χρηματικό έπαθλο που θα το μοιραστούν.

«Αυτό είναι μεγάλο κομμάτι που συζητήσαμε με τον Σταύρο. Όλοι έχουμε ανάγκη τα λεφτά, γιατί χωρίς αυτά δε ζούμε, αλλά ζούσαμε και χθες χωρίς 50 χιλιάρικα… ήμασταν στο σπίτι πριν να πάμε για την πρώτη δοκιμασία του τελικού και λέμε ότι και να γίνει μισά μισά, αφού έχουμε φτάσει μέχρι το τέλος κάποιος θα πάρει τον τίτλο, γιατί για να λέμε και την αλήθεια και οι δυο νικητές είμαστε αλλά στις αγορές και στο μάρκετινγκ υπερισχύει να είσαι ο πρώτος. Είναι δίκαιο προς τα εμάς έτσι. Δώσαμε χέρι και όταν δίνω χέρι με Βαρθαλίτη είναι σαν να δίνω με τον πατέρα μου…» είπε χαρακτηριστικά ο Σταυρής

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr