search-button
cross-out

Bίκυ Καγιά-Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκαλύπτουν όλα όσα θα δούμε στο φετινό GNTM!

Bίκυ Καγιά-Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκαλύπτουν όλα όσα θα δούμε στο φετινό GNTM!

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του GNTM βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και η Τζώρτζια Γεωργίου  και μίλησε με την Βίκυ Καγιά και τη  Ζενεβιέβ Μαζαρί.

“Wild card, Ζενεβιέβ, Γιώργο Καράβα, αγόρια-κορίτσια, τι άλλο; Με τη Ζενεβιέβ αγαπάμε που τσακωνόμαστε συνέχεια. Έχουμε ίδιες αξίες, αλλά εκείνη θέλει κάτι πιο extreme, εγώ κάτι πιο κλασσικό. Φέτος για πρώτη φόρα, οι κριτές έχουν την ευκαιρία της wild card. Αυτό σημαίνει ακόμα κι αν όλοι οι κριτές έχουν ακυρώσει ένα αγόρι ή ένα κορίτσι και θες εσύ να το περάσεις, δίνεις την wild card για να φτάσει μέχρι το bootcamp….Ο Γιώργος Καράβας είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο! Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια!»  είπε μεταξύ άλλων η  Βίκυ, ενώ η Ζενεβιέβ τόνισε χαρακτηριστικά:

“Είναι πάρα πολύ δύσκολο τελικά, είναι δύσκολος ο ρόλος της απόρριψης. Μέσα στο δωματιάκι μου δεν είχα την ευθύνη ότι έρχεται ο άλλος και πρέπει να του πω τα «φιλάκια μου».»”.

Δείτε όσα είπαν οι δυο κυρίες του GNTM!

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr