search-button
cross-out

Καλημέρα Ελλάδα”: Το “ευχαριστώ” του Γιώργου Παπαδάκη στην ομάδα του πίσω από τις κάμερες και το τραγούδι που τους αφιέρωσε

Καλημέρα Ελλάδα”: Το “ευχαριστώ” του Γιώργου Παπαδάκη  στην  ομάδα του  πίσω από τις κάμερες και το τραγούδι που τους αφιέρωσε

O Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του σήμερα μας αποχαιρέτησαν ανανεώνοντας το τηλεοπτικό μας ραντεβού για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

“Καλό Καλοκαίρι” ευχήθηκε η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” και στη συνέχεια ο παρουσιαστής τους ευχαρίστησε με πολύ θερμά λόγια και τους αφιέρωσε ένα τραγούδι.

“Τηλεόραση δεν είναι οι άνθρωποι που κάθονται μπροστά. Τηλεόραση κάνουν αυτοί που είναι από πίσω. Ούτε ευρύτερα γνωστοί είναι, ούτε την καταξίωση, υποτίθεται, που έχουμε εμείς έχουν και ίσως και η μισθολογική διαφορά είναι διαφορετική….γιατί όλα πρέπει να τα λέμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr