search-button
cross-out

MAD Awards: Ματαιώθηκε η drive in απονομή-Όλο το παρασκήνιο

MAD Awards: Ματαιώθηκε η drive in απονομή-Όλο το παρασκήνιο

Καλοκαίρι χωρίς μουσικές επιτυχίες από τα Mad Awards δε γίνεται και όπως είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ο Γιάννης Πουλόπουλος, τα Mad Video Music Awards – μετά την αναβολή τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού – επρόκειτο να διεξαχθούν πολύ διαφορετικά για φέτος. Συγκεκριμένα, θα διοργανωνόταν ένα drive in event!

Ωστόσο, νέες πληροφορίες του δημοσιογράφου, αναφέρουν ότι τελικά τα λαμπερά βραβεία ακυρώθηκαν οριστικά για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια λόγω δυσμενών συνθηκών και υψηλού κόστους.

Ωστόσο, υπάρχει νέα εξέλιξη επί του θέματος, καθώς ναι μεν η εκδήλωση ναυάγησε, όμως, τη θέση της παίρνει μία τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία θα ανακοινωθούν οι νικητές με σύντομα βίντεο, όπου ο καθένας θα παραλαμβάνει το βραβείο του.

Πιθανότατα η βραδιά αυτή να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, λίγο καιρό αφότου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που θα γίνει στις 20 Ιουλίου.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr