search-button
cross-out

Αυτή είναι η νέα συναρπαστική σειρά που έρχεται στο Open

Αυτή είναι η νέα συναρπαστική σειρά που έρχεται στο Open

Το «The Royals» μας βάζει στα άδυτα της ζωής της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ξεσκεπάζοντας μυστικά, ίντριγκες και πάθη.

Η σειρά, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές, διαδραματίζεται στο σύγχρονο Λονδίνο και ξεδιπλώνει τη συναρπαστική ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας (με «φανταστικά» πρόσωπα, ονόματα και καταστάσεις), μεταφέροντάς μας στον κόσμο της εξουσίας, της δύναμης, των προνομίων, της πολυτέλειας, των αυστηρών περιορισμών του βασιλικού πρωτοκόλλου, αλλά και της διαφθοράς.
Η Elizabeth Hurley, στον ρόλο της δυναμικής και γοητευτικής βασίλισσας Helena, έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά από απρόβλεπτες καταστάσεις και προσπαθεί με κάθε θυσία να κρατήσει μακριά από τα φώτα όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο παλάτι. Σκάνδαλα, ίντριγκες, ερωτικά πάθη και δολοπλοκίες βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια εικόνα μιας φαινομενικά «ιδανικής οικογένειας»- που κάθε της κίνηση βρίσκεται υπό το δημόσιο βλέμμα.
Όλα ξεκινούν όταν ο μεγαλύτερος γιος, και διάδοχος του θρόνου, της βασίλισσας Helena και του βασιλιά Simon σκοτώνεται. Στο παλάτι αλλάζουν οι ισορροπίες και η οικογένεια καταρρέει. Η βασίλισσα, θέλοντας να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση και να συνεχίσει να απολαμβάνει τα προνόμια της βασιλικής ζωής, αποφασίζει να κάνει μια παράτολμη συμμαχία με τον αδελφό του συζύγου της.

«The Royals» πρεμιέρα το Σάββατο 1η Αυγούστου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα

& κάθε Σάββατο – Κυριακή στο OPEN

#TheRoyals

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr