search-button
cross-out

Αποκλειστικό: Ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha πασίγνωστη παρουσιάστρια

Αποκλειστικό: Ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha πασίγνωστη παρουσιάστρια

Στις 26 Ιουνίου η αγαπημένη παρουσιάστρια έριξε αυλαία για φέτος για την εκπομπή της.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τους τεχνικούς… Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένεια του Alpha που βοηθάει αυτή την εκπομπή και στηρίζει και τις οικογένειες. Εμείς συνεχίζουμε για 26η χρονιά, καλά να είμαστε…Μαζί βάλαμε γερές βάσεις στο Τούνελ που παραμένει σταθερό, όρθιο, αντέχει όλα αυτά τα χρόνια και τώρα βαδίζουμε για την 26η τηλεοπτική σεζόν. Όλα αυτά δεν θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε εσάς, τους εθελοντές, τους φίλους, τους τηλεθεατές που μα στηρίζετε και μας βοηθάτε. Καλό καλοκαίρι και να μη λείπεις κανείς από τη μεγάλη παρέα του φθινοπώρου στο Τούνελ. Ευχαριστώ θερμά όλους», τόνισε χαρακτηριστικά  αποχαιρετώντας τους πιστούς εδώ και χρόνια τηλεθεατές της και δίνοντας τους ραντεβού για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για την “δαιμόνια” ρεπόρτερ Αγγελική Νικολούλη, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zinapost θα βρίσκεται και την νέα σεζόν στο κανάλι του Alpha.

Η παρουσιάστρια μόλις χθες βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού όπου και υπέγραψε το νέο συμβόλαιο της.

Έτσι και την σεζόν 2020-2021 θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το “Φως στο Τούνελ” τα βράδια της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr