Ποιο προϊόν ξεπούλησε χάρη στις σκηνές σεξ του Bridgerton;

Η επιτυχία του Bridgerton είναι τεράστια και έχει γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών.

Η γοητεία και η χημεία των πρωταγωνιστών, το love story και οι σκηνές σεξ εξιταραν τους τηλεθεατές και τους έκαναν να ανυπομονούν για τον επόμενο κύκλο που όπως έχει γίνει γνωστό θα έχει στο επίκεντρο τον Άντονι.

Η επιτυχία της σειράς επηρέασε όμως και άλλους τομείς. Το πλέον εντυπωσιακό που διαβάσαμε στον διεθνή τύπο είναι ο… εμπορικός αντίκτυπος που είχε. Μάλιστα ένα συγκεκριμένο προϊόν ξεπούλησε εξαιτίας της σειράς. Ποιο ήταν αυτό;

Τα κρεβάτια με ουρανό!

Σύμφωνα με το κατάστημα Argos, έχει υπάρξει 112% αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που ψάχνουν κρεβάτια με ουρανό και οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 300%. Εκπρόσωποι του καταστήματος ανέφεραν ότι η αύξηση αυτή οφείλεται στη σειρά καθώς άπαντες εμφανίζονται και ζητούν “Το κρεβάτι που είδα στο Bridgerton”.

Η υπόθεση του Bridgerton

Η πρώτη σεζόν βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της Quinn με τίτλο «Τhe Duke and I – Ο δούκας κι εκείνη» και η υπόθεση είναι η εξής: Ο Simon Basset (Regé-Jean Page) ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στη Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), την αδερφή του καλύτερου του φίλου. Ωστόσο ο γάμος είναι απάτη. Το κύριο μέλημα του Basset είναι να σταματήσουν οι μανάδες της υψηλής κοινωνίας να του προξενεύουν τις κόρες τους και από την άλλη πλευρά το μόνο που επιθυμεί η Daphne είναι να γίνει περισσότερο αρεστή στο ανδρικό κοινό που μέχρι τώρα την αγνοούσε. Όταν όμως χορέψουν το πρώτο βαλς, τίποτα δεν θα εξελιχθεί όπως περίμεναν.

Η ηθοποιός Julie Andrews (Μary Poppins) δανείζει τη φωνή της στη Lady Whistledown και τους υπόλοιπους χαρακτήρες υποδύονται οι ηθοποιοί Regé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Luke Newton, Claudia Jessie, Golda Rosheuvel, Polly Walker, Nicola Coughlan, Ruby Barker και Adjoa Andoh.

Τη δημιουργία του Bridgerton έχουν αναλάβει οι Shonda Rhimes και Chris Van Dusen, γνωστοί από τις δουλειές τους στις τηλεοπτικές σειρές Grey’s Anatomy και Scandal.

H σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για δεύτερο κύκλο και δεν αποκλείεται μετά την τεράστια επιτυχία, να ακολουθήσουν κι άλλοι, φτάνοντας τις οκτώ σεζόν, όσα και τα βιβλία της σειράς.

Πηγή: watchandchill.gr