Τροχός της Τύχης- Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο
Δευτέρα έως Κυριακή στις 18:25
Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει ασταμάτητα χαρίζοντας γέλιο, γνώση, μεγάλα δώρα και παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού!
Τον Φεβρουάριο, απόΔευτέρα έως Κυριακή, ο Τροχός της Τύχης ήταν πρώτος στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 18,5% στο σύνολο κοινού.
Η απήχησή τουήταν εξίσου μεγάλη τόσο στο σύνολο του ανδρικού κοινού, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 18,3%, όσο και στο σύνολο του γυναικείου, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19,8%, όπου ήταν επίσης πρώτος στη ζώνη του.
Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Τροχός της Τύχης δεν σταματάει να γυρίζει ΠΟΤΕ!
Είναι πια τρόπος ζωής! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη! Μαζί του η Νατάσα Κουβελά.
#TroxostisTyxis #StarChannelTV
Facebook: https://www.facebook.com/StarChannelGrTV/
Instagram: https://www.instagram.com/starchanneltv/
Twitter:https://twitter.com/StarChannelGr
YouTube: https://www.youtube.com/user/startvgr/
https://www.star.gr/tv/psychagogia/trohos-tis-tuhis/
https://www.star.gr/tv/press-room/
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.