Πέτρος Γαϊτάνος: Σε ποιον στέλνει πακέτο και ποια έκπληξη τον περιμένει;

Πέτρος Γαϊτάνος: Σε ποιον στέλνει πακέτο και ποια έκπληξη τον περιμένει;

Αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν και εξομολογήσεις που συγκινούν, κρύβει το άνοιγμα των πακέτων το Σάββατο 11 Μαϊου, στις 20:50.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποδέχεται τρεις δυναμικές γυναίκες που δεν έχουν μάθει να τα παρατούν ακόμα και όταν κινδυνεύει η ζωή τους. Με δράσεις σε 65 χώρες και περισσότερες από 1000 αποστολές στο ενεργητικό τους, βρίσκονται ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος για να προσφέρουν ανθρωπιστική και ιατρική βοήθεια και το κυριότερο ελπίδα.

Πώς κατάφερε μία εκ των πρωταγωνιστριών να ξεφύγει από τα χέρια των απαγωγέων όταν βρέθηκε στη Βαγδάτη; Η αφήγησή της για τις δραματικές ώρες που βίωσε, πραγματικά συγκλονίζει!

Αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι ο γνωστός ερμηνευτής Πέτρος Γαϊτάνος. Συγκινητικός, μεστός και ανθρώπινος θυμάται τη διαδρομή από το χωριό του στη Δράμα μέχρι την Αθήνα. Αφηγείται για πρώτη φορά άγνωστα περιστατικά της ζωής του και συγκινεί με την ερμηνεία ενός ποντιακού τραγουδιού αφιερωμένο στην μάνα! Η παρουσία του στην εκπομπή έχει μεγάλη σημασία για εκείνον, αφού θα επιχειρήσει με την αποστολή  δύο πακέτων να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και να βρεθεί με τους ανθρώπους που καθόρισαν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Ποια έκπληξη τον περιμένει;

Η συγκινητική συνέχεια επί της οθόνης…

«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ