search-button
cross-out

First Dates: Έρχεται απόψε με τρία νέα ραντεβού, γεμάτα εκπλήξεις, γέλιο, φλερτ και φυσικά… αστερόσκονη! 

Απόψε, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 21.00 και κάθε Πέμπτη
First Dates: Έρχεται απόψε με τρία νέα ραντεβού, γεμάτα εκπλήξεις, γέλιο, φλερτ και φυσικά… αστερόσκονη! 

Το διάσημο τηλεοπτικό εστιατόριο, που έχει κερδίσει το κοινό σε 19 χώρες παγκοσμίως, ανοίγει ξανά τις πόρτες του στην Ελλάδα. Ανανεωμένο και γεμάτο νέες ευκαιρίες για αγάπη, το FirstDates έρχεται για να χαρίσει ακόμη περισσότερες ρομαντικές συναντήσεις!

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί πώς θα πάει το πρώτο ραντεβού μας. Θα υπάρξει χημεία; Θα πετύχει η συνάντηση; Όσο κι αν αλλάζουν οι εποχές, ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο παραμένει πάντα ο πιο όμορφος τρόπος για ένα αξέχαστο FirstDate.

Αυτήν την εμπειρία υπόσχεται να προσφέρει το FirstDatesκάθε Πέμπτη στις 21:00 με τη ΖενεβιέβΜαζαρί! Γιατί ο έρωτας δεν έχει εποχή!

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 21:00 στο FirstDates

Δείτε εδώ το trailer του FirstDates – Πέμπτη 16/10:

Το εστιατόριο του έρωτα φιλοξενεί τρία νέα ραντεβού, γεμάτα εκπλήξεις, γέλιο, φλερτ και φυσικά… αστερόσκονη!  Η Ζεν ανοίγει τις πόρτες του First Dates σε singles από όλες τις γωνιές της χώρας με ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη διάθεση για ρομάντζο!

Ο Σταμάτης αφήνει για λίγο την αναζήτηση πελατών με το ταξί του και έρχεται στο FirstDates  για να αναζητήσει τον έρωτα. Ξέρει ακριβώς τι θέλει από μια γυναίκα και, αν το βρει, θα πανηγυρίσει, σαν να έβαλε πολλά γκολ η αγαπημένη του ομάδα! Η εντυπωσιακή Ιωάννα φέρνει λίγη επτανησιακή «τρέλα» στο εστιατόριο του έρωτα.

Δηλώνει «πριγκίπισσα» και αυτοσαρκάζεται, ελπίζοντας το ραντεβού της να μην εντείνει τη φυσική… ξινίλα της. Θα καταφέρει, άραγε, να τη γλυκάνει ο Σταμάτης ή θα βάλει αυτογκόλ;

Η 59χρονη Αριστέα δεν έχει γνωρίσει ακόμα την πραγματική αγάπη και ελπίζει πως η μαγεία του First Dates θα κάνει τη διαφορά. Αναζητά έναν άνθρωπο που να τη σέβεται, έναν κύριο με «Κ» κεφαλαίο. Ο Βαγγέλης παιδί του Πειραιά, λαϊκός και ντόμπρος, μοιάζει να έχει όλα όσα ψάχνει εκείνη. Άλλωστε, η Αριστέα δεν αντέχει καθόλου το ψέμα. Ένα ραντεβού με αμφιλεγόμενο χιούμορ, φλερτ και λίγο rock ‘n’ roll!

Η γλυκιά Άρτεμις είναι έτοιμη να χαρίσει λίγη από την εύθυμη διάθεσή της και την «τρέλα» της στους θεούς του έρωτα! Με το υπέροχο χαμόγελό της και τη θετική της ενέργεια, είναι σίγουρη πως θα περάσει υπέροχα στο ραντεβού της. Ο Γιώργος είναι αυτό ακριβώς που λέει ο γνωστός στίχος «όπου Γιώργος και μάλαμα». Με ένα χαμόγελο εκείνη, με μια ευγενική κουβέντα εκείνος, κάπως έτσι ξεκινούν τα πιο όμορφα ραντεβού της ζωής!

Αυτή την εβδομάδα, το εστιατόριο του έρωτα σερβίρει τρεις ιστορίες γεμάτες αυθορμητισμό, συναίσθημα και απρόσμενες στιγμές. Γιατί όταν η αγάπη είναι στο μενού, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί!

Δείτε εδώ απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του FirstDates, που προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star – Πέμπτη 16/10:

Στο FirstDates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή τη συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο, έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Η ΖενεβιέβΜαζαρί, γεμάτη ενθουσιασμό, υποδέχεται όλους τους singles που αναζητούν την αγάπη και την μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με

ευγένεια και χιούμορ. Η Ζεν, ως αιώνια ρομαντική, ενθαρρύνει τους daters να δώσουν μια ευκαιρία στο άγνωστο και να αφεθούν στο φλερτ!

Ο Τάσος, από την μπάρα, “σπάει” τον πάγο με μοναδικά κοκτέιλ και πολύτιμες συμβουλές, ενώ ο Στρατής και η Γεωργία στο σερβίρισμα ολοκληρώνουν την ομάδα του FirstDates με το χαμόγελό τους, βοηθώντας τα ζευγάρια να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά!

Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν.

Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ.

Μπορεί, όμως, και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους!

Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή!

Γιατί στο First Datesόλα μπορεί να ξεκινήσουν με μία και μόνο  ματιά!

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα δημιουργούν τη μοναδική εμπειρία του FirstDates. Ανάμεσα στους singles που “κλείνουν τραπέζι” στο εστιατόριο, επιλέγουμε για σένα την πιο ταιριαστή παρέα, βασισμένοι στα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.

Το πιο συναρπαστικό εστιατόριο για singles επιστρέφει στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινά ξανά!

Γιατί όπως λέει και η Ζεν «ερωτευτείτε, ρισκάρετε στον έρωτα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!».

 

FirstDates – ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για νέες γνωριμίες, όλες τις εποχές!

Μην περιμένεις, κάνε κράτηση στofirstdates.star.gr

 

FIRST DATES

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 21.00

καικάθεΠέμπτη

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

25 μήνες φυλακή σε 40χρονο κρατούμενο στον Βόλο που… δάγκωσε αστυνομικό
Ελλάδα

25 μήνες φυλακή σε 40χρονο κρατούμενο στον Βόλο που… δάγκωσε αστυνομικό

Κωνσταντίνος Αργυρός:  Τι λέει για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε τη ζωή του;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε τη ζωή του;

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή τα ταξί – Αναστέλλεται η απεργία εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron
Ελλάδα

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή τα ταξί – Αναστέλλεται η απεργία εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron

“Να μ’ αγαπάς” – Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Δεν μου αρέσουν τα happy end. Θα ήθελα να γίνει η ανατροπή και ο Ορφέας να είναι με την Άννα”
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“Να μ’ αγαπάς” – Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Δεν μου αρέσουν τα happy end. Θα ήθελα να γίνει η ανατροπή και ο Ορφέας να είναι με την Άννα”

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η Θεοδώρα έρχεται στον Πειραιά για τους αρραβώνες της Μαγδαληνής!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η Θεοδώρα έρχεται στον Πειραιά για τους αρραβώνες της Μαγδαληνής!

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου λόγω της κακοκαιρίας Byron
Καιρός

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου λόγω της κακοκαιρίας Byron

Ίλιον: Σεσημασμένος για παρενοχλήσεις ο 89χρονος που προσέφερε χρήματα σε 16χρονη για συνεύρεση
Ελλάδα

Ίλιον: Σεσημασμένος για παρενοχλήσεις ο 89χρονος που προσέφερε χρήματα σε 16χρονη για συνεύρεση

Λούτσα: Προφυλακίστηκε o 29χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο – «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχασα τον έλεγχο»
Ελλάδα

Λούτσα: Προφυλακίστηκε o 29χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο – «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχασα τον έλεγχο»

zinapost.gr