search-button
cross-out

Οι νύχτες των γιορτών στον Ant1 γεμίζουν με μουσική

Φέτος στον ΑΝΤ1 γιορτάζουμε τις νύχτες μας παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες και μεγάλες μουσικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε.
Οι νύχτες των γιορτών στον Ant1 γεμίζουν με μουσική

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου στις 23:00  

«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ» με τον ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΙΔΗ και τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

 

Την Παραμονή των Χριστουγέννων στις 23:00 στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Λευτέρης Πανταζής θα μας χαρίσουν μία ξεχωριστή μουσική νύχτα! Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στο 19ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου. Η βραδιά σηκώνει αυλαία με τον ταλαντούχο Πέτρο Ιακωβίδη που ανεβαίνει στη σκηνή και τραγουδά προσωπικές του επιτυχίες, και όχι μόνο. Στη συνέχεια, ο διαχρονικός και αγαπημένος ΛΕΠΑ ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε ένα medley παλιών και νέων του επιτυχιών. Με μοναδικά ντουέτα ο Πέτρος Ιακωβίδης μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή θα μας χαρίσουν μία άκρως ερωτική και γεμάτη ανεβασμένη διάθεση βραδιά!

 

 

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου στις 23:00

«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ» με την ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ και τον ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΚΚΟ

 

Το βράδυ των Χριστουγέννων στις 23:00 στον ΑΝΤ1 γιορτάζουμε με… «ΡΥΘΜΟ» μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη και τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή στο 9ο εορταστικό Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Τη νύχτα ανοίγει η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια Ιουλία Καλλιμάνη με τα επιτυχημένα τραγούδια της και στη συνέχεια, η σκυτάλη περνά στον ανατρεπτικό ροκ ερμηνευτή, Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος μας χαρίζει αγαπημένες μουσικές επιτυχίες του. Η κορύφωση της βραδιάς έρχεται με τους δύο καλλιτέχνες να ενώνουν τις φωνές τους σε ντουέτα διαχρονικών επιτυχιών του Στέλιου Ρόκκου.

 

 

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 23:00

«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ» με τον ΘΟΔΩΡΗ ΦΕΡΡΗ και τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23:00 στον ΑΝΤ1, ο Θοδωρής Φέρρης και ο Σταμάτης Γονίδης θα μας χαρίσουν την απόλυτη λαϊκή μουσική βραδιά. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στο 18ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ»,  που πραγματοποιήθηκε στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου. Την υπέροχη μουσική βραδιά ανοίγει ο αγαπημένος ερωτικός καλλιτέχνης, Θοδωρής Φέρρης, τραγουδώντας αγαπημένες προσωπικές επιτυχίες. Λίγο αργότερα, στη σκηνή ανεβαίνει στη σκηνή ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Σταμάτης Γονίδης, δίνοντας μία νότα νοσταλγίας στη «νύχτα», ερμηνεύοντας προσωπικές του επιτυχίες. Οι δύο καλλιτέχνες, με τις ξεχωριστές τους ερμηνείες, το ταλέντο και το κέφι τους θα γεμίσουν το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς με δυνατές στιγμές και δυνατές αναμνήσεις, για να υποδεχτούμε το νέο έτος με την πιο ανεβασμένη διάθεση!

 

Πέμπτη 1η Ιανουαρίου στις 23:00

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ του ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ στον ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

 

Μία μοναδική μουσική βραδιά έρχεται την Πρωτοχρονιά στις 23:00 στον ΑΝΤ1 για να γεμίσει την πρώτη νύχτα του νέου έτους με κέφι, ρυθμό και συναισθήματα. Είναι η μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο θέατρο του Λυκαβηττού, με τη συμμετοχή χιλιάδων θεατών. Μία μαγική βραδιά, που ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής μουσικής σκηνής ερμηνεύει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, που έχουν αγαπηθεί και συνοδεύσει στιγμές μιας ολόκληρης γενιάς. Από το «Βυθός», το «Δεν φεύγω», το «Χέρια Ψηλά» και το «Καλοκαίρι μου» μέχρι τις πιο πρόσφατες μουσικές επιτυχίες του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημιουργεί μία ατμόσφαιρα γιορτής, ένα μοναδικό πάρτι, όπου το κοινό γίνεται ένα με τη μουσική. Μαζί του ο εκρηκτικός ZAF και φυσικά η ξεχωριστή μπάντα του, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πρώτη νύχτα της χρονιάς μαγικά!

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

Η Αγγελική Ηλιάδη έρχεται στην «Άνω- Κάτω….Κοινωνία»  και μιλάει για όλους και για όλα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Αγγελική Ηλιάδη έρχεται στην «Άνω- Κάτω….Κοινωνία» και μιλάει για όλους και για όλα

Θάνατος Μαζωνάκη: Αύριο η κρίσιμη κατάθεση της κόρης των 2 γιατρών – Οι 6 φλεβοκεντήσεις στον τραγουδιστή ενώ κατέρρεε
Ελλάδα

Θάνατος Μαζωνάκη: Αύριο η κρίσιμη κατάθεση της κόρης των 2 γιατρών – Οι 6 φλεβοκεντήσεις στον τραγουδιστή ενώ κατέρρεε

Η επόμενη μέρα από τη θυελλώδη ρήξη της Βίσση με τον Καρβέλα – Γιατί δεν θα τραγουδήσει φέτος στο «Αθηνών Αρένα»
Lifestyle

Η επόμενη μέρα από τη θυελλώδη ρήξη της Βίσση με τον Καρβέλα – Γιατί δεν θα τραγουδήσει φέτος στο «Αθηνών Αρένα»

Νέο Ηράκλειο: «Να πας στη χώρα σου» φέρεται να είπε καθηγήτρια σε 13χρονη – Κατάληψη στο σχολείο
Ελλάδα

Νέο Ηράκλειο: «Να πας στη χώρα σου» φέρεται να είπε καθηγήτρια σε 13χρονη – Κατάληψη στο σχολείο

Ο Νίκος Καρβέλας θα πρέπει να δίνει άδεια στην Άννα Βίσση για να ερμηνεύει τα τραγούδια του – Η απόφαση του συνθέτη
Lifestyle

Ο Νίκος Καρβέλας θα πρέπει να δίνει άδεια στην Άννα Βίσση για να ερμηνεύει τα τραγούδια του – Η απόφαση του συνθέτη

Ανατροπή στον καιρό: Έρχονται καταιγίδες – Δείτε πού θα βρέξει
Καιρός

Ανατροπή στον καιρό: Έρχονται καταιγίδες – Δείτε πού θα βρέξει

Μπαμπά, σ’ αγαπώ: Η Βιργινία γυρίζει σπίτι και ο Δημήτρης μιλάει για την Αγάπη στην Ελένη
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπαμπά, σ’ αγαπώ: Η Βιργινία γυρίζει σπίτι και ο Δημήτρης μιλάει για την Αγάπη στην Ελένη

«Η καταδίκη δεν στηρίχθηκε σε αφηγήματα», λέει η πλευρά της φοιτήτριας για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που την κατέγραφε παράνομα με κάμερα
Ελλάδα

«Η καταδίκη δεν στηρίχθηκε σε αφηγήματα», λέει η πλευρά της φοιτήτριας για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που την κατέγραφε παράνομα με κάμερα

zinapost.gr