search-button
cross-out

Tο First Dates και απόψε αποδεικνύει πως ο έρωτας δεν έχει κανόνες!

Απόψε, Πέμπτη 11Δεκεμβρίου στις 21.00
Tο First Dates και απόψε  αποδεικνύει πως ο έρωτας δεν έχει κανόνες!

Το διάσημο τηλεοπτικό εστιατόριο, που έχει κερδίσει το κοινό σε 19 χώρες παγκοσμίως, ανοίγει ξανά τις πόρτες του στην Ελλάδα. Ανανεωμένο και γεμάτο νέες ευκαιρίες για αγάπη, το FirstDates έρχεται για να χαρίσει ακόμη περισσότερες ρομαντικές συναντήσεις!

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί πώς θα πάει το πρώτο ραντεβού μας. Θα υπάρξει χημεία; Θα πετύχει η συνάντηση; Όσο κι αν αλλάζουν οι εποχές, ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο παραμένει πάντα ο πιο όμορφος τρόπος για ένα αξέχαστο FirstDate.

Αυτήν την εμπειρία υπόσχεται να προσφέρει το FirstDatesκάθε Πέμπτη στις 21:00 με τη ΖενεβιέβΜαζαρί! Γιατί ο έρωτας δεν έχει εποχή!

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 11Δεκεμβρίου στις 21:00 στο FirstDates

Στο First Dates, κάθε βράδυ γράφεται μια καινούρια ιστορία αγάπης. Άγνωστοι συναντιούνται για πρώτη φορά με μοναδικό σύμμαχο την καρδιά τους, ενώ η Ζεν δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για ανατροπές, χημεία και μικρές στιγμές μαγείας, που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά!

Η Κατερίνα, με τα μπλε μαλλιά και τα γαλανά μάτια,  ψάχνει έναν άντρα που θα της θυμίζει τραγούδι του John Lennon και θα μπορεί να χορεύει μαζί του σε λάτιν ρυθμούς. Ο Κωνσταντίνος αγαπά και εκείνος τη Λατινική Αμερική και είναι έτοιμος να ακολουθήσει το ρυθμό της. Αν όλα πάνε καλά στο ραντεβού τους, ίσως  γίνει η αρχή που θα τους ενώσει στη ζωή, με μια χορογραφία αποκλειστικά για δύο!

Ο 37χρονος Κωνσταντίνος είναι χωρισμένος και νιώθει έτοιμος, πλέον, να ζήσει νέες εμπειρίες! Αναζητά τη γυναίκα αυτή που θα τον κάνει να νιώσει αμέσως σύνδεση μαζί της. Η Άντα, ανεξάρτητη, γεμάτη ζωντάνια και αυτοπεποίθηση, ψάχνει τον άντρα που θα αντέξει την ένταση και την ατελείωτη ενέργειά της. Ένα ραντεβού που προμηνύεται… εκρηκτικό!

Η γοητευτική Μαίρη επιστρέφει στο First Dates για να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον έρωτα! Ψάχνει συντροφιά και δεν θα σταματήσει μέχρι να βρει τον άντρα που θα της ταιριάζει. Ο Παναγιώτης είναι ξεκάθαρος με τις επιθυμίες του και δεν διστάζει να τις εκφράσει από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Θα βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας ή η υπερβολική ειλικρίνεια του Παναγιώτη θα σταθεί, τελικά, εμπόδιο;

Για άλλη μια φορά το First Dates αποδεικνύει πως ο έρωτας δεν έχει κανόνες. Εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου ανοιχτό στο απρόβλεπτο και στη μαγεία του συναισθήματος!

Δείτε εδώ το trailer του FirstDates – Πέμπτη 11/12:

Δείτε εδώ απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του FirstDates, που προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star – Πέμπτη 11/12:

Στο FirstDates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή τη συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο, έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Η ΖενεβιέβΜαζαρί, γεμάτη ενθουσιασμό, υποδέχεται όλους τους singles που αναζητούν την αγάπη και την μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με

ευγένεια και χιούμορ. Η Ζεν, ως αιώνια ρομαντική, ενθαρρύνει τους daters να δώσουν μια ευκαιρία στο άγνωστο και να αφεθούν στο φλερτ!

Ο Τάσος, από την μπάρα, “σπάει” τον πάγο με μοναδικά κοκτέιλ και πολύτιμες συμβουλές, ενώ ο Στρατής και η Γεωργία στο σερβίρισμα ολοκληρώνουν την ομάδα του FirstDates με το χαμόγελό τους, βοηθώντας τα ζευγάρια να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά!

Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν.

Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ.

Μπορεί, όμως, και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους!

Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή!

Γιατί στο First Datesόλα μπορεί να ξεκινήσουν με μία και μόνο  ματιά!

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα δημιουργούν τη μοναδική εμπειρία του FirstDates. Ανάμεσα στους singles που”κλείνουν τραπέζι” στο εστιατόριο, επιλέγουμε για σένα την πιο ταιριαστή παρέα, βασισμένοι στα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.

Το πιο συναρπαστικό εστιατόριο για singles επιστρέφει στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινά ξανά!Γιατί όπως λέει και η Ζεν «ερωτευτείτε, ρισκάρετε στον έρωτα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!».

 

FirstDates – ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για νέες γνωριμίες, όλες τις εποχές!

Μην περιμένεις, κάνε κράτηση στofirstdates.star.gr

 

FIRST DATES

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 21.00

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

Γιάννης Παπαμιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται το όνομα και η εικόνα της μητέρας μου χωρίς την άδειά μου
Lifestyle

Γιάννης Παπαμιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται το όνομα και η εικόνα της μητέρας μου χωρίς την άδειά μου

Ο Πατέρας Αντώνιος μετά την καταδίκη του: Άξιζε να ασχοληθώ με την Κιβωτό του κόσμου… Σώθηκαν χιλιάδες παιδιά…
Videos

Ο Πατέρας Αντώνιος μετά την καταδίκη του: Άξιζε να ασχοληθώ με την Κιβωτό του κόσμου… Σώθηκαν χιλιάδες παιδιά…

Εβίτα Αγαΐτση για τον καρκίνο: Όλα είναι καλά, σύντομα τελειώνει, θα προχωρήσω σε λεπτομέρειες όταν θα μπει αυτή η πολυπόθητη τελεία
Lifestyle

Εβίτα Αγαΐτση για τον καρκίνο: Όλα είναι καλά, σύντομα τελειώνει, θα προχωρήσω σε λεπτομέρειες όταν θα μπει αυτή η πολυπόθητη τελεία

Κόκορας κρασάτος με μακαρόνια
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κόκορας κρασάτος με μακαρόνια

Υπόθεση revenge porn για πρώην παίκτρια του Big Brother – Εμπλέκονται άλλα 15 άτομα
Ελλάδα

Υπόθεση revenge porn για πρώην παίκτρια του Big Brother – Εμπλέκονται άλλα 15 άτομα

Μητέρα 25χρονης ΑμεΑ που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από 64χρονο: Αυτός πρέπει να είχε βγάλει αντικλείδι από το σπίτι μου. Ο ίδιος μου είχε πει πως η κόρη του τον κατηγορούσε πως την είχε βιάσει…
Videos

Μητέρα 25χρονης ΑμεΑ που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από 64χρονο: Αυτός πρέπει να είχε βγάλει αντικλείδι από το σπίτι μου. Ο ίδιος μου είχε πει πως η κόρη του τον κατηγορούσε πως την είχε βιάσει…

Φρίκη!Βρέθηκαν σοροί 5 βρεφών μέσα σε κουτιά στο σπίτι ζευγαριού
News

Φρίκη!Βρέθηκαν σοροί 5 βρεφών μέσα σε κουτιά στο σπίτι ζευγαριού

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα
Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

zinapost.gr