Βουρκωμένος ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε το τέλος του από το «Καλημέρα Ελλάδα»
Μετά από 34 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ενημέρωση, ο δημοσιογράφος δεν θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν
Μετά από 34 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ενημέρωση, ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε βουρκωμένος το πρωί της Δευτέρας 28 Απριλίου, πως η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» θα ολοκληρωθεί φέτος.
Συμπληρώνοντας 34 χρόνια από την πρώτη του εκπομπή, ο έμπειρος δημοσιογράφος κάλεσε στο στούντιο πολλά από τα σημαντικότερα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και συνέβαλαν καθοριστικά στην καθιέρωση του «Καλημέρα Ελλάδα» ως καθημερινής ενημερωτικής συνήθειας.
Όπως είπε συναισθηματικά φορτισμένος για την απόφασή του: «Το συζήτησα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Αυτή η χρονιά είναι η τελευταία που κάνω το Καλημέρα Ελλάδα και νομίζω και ότι άργησα.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σημαντικό άνθρωπο. Οι άνθρωποι που περνούν από την τηλεόραση ξεχνιούνται εύκολα. Αισθάνομαι σαν να έχω πεθάνει. Δεν έχω τη δύναμη πια. Θέλω να δώσω ευκαιρία σε νέους ανθρώπους».
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.