Zήνα Κουτσελίνη: Ο λόγος για τον οποίο διαφώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη συνεργασία τους
Όσα είπε η παρουσιάστρια
Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη συνεργασία που είχαν αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.
“Εννοείται ότι πίστεψα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δε θα δούλευα με κανέναν άνθρωπο που δε θα πίστευα. Είχα άλλη φιλοσοφία για κάποια γεγονότα που εξελίχθηκαν αλλιώς και κάποιον άλλο τρόπο διαχείρισης που διαφωνήσαμε εκεί, αλλά θεωρώ ότι όντως θα μπορούσε να πετύχει, αν η διαδρομή της, μέχρι τη στιγμή που κάνει δική της εκπομπή, ήταν διαφορετική. Όχι στα προσωπικά της αλλά στα επαγγελματικά της….
Από εκεί και πέρα η Κωνσταντίνα εμένα μου αρέσει. Είχε ένα αυθορμητισμό και ένα χιούμορ που δεν κατάφερε ποτέ να το δείξει. Γελούσες με την Κωνσταντίνα, όταν έκανες παρέα. Ο Παύλος Σταματόπουλος το γνωρίζει αυτό, όπως και γνωρίζει αν την πίστεψα ή δεν την πίστεψα. Ενδεχομένως με καλή ηγετική ομάδα, όταν επιστρέψει, να κάνει τη διαφορά”, τόνισε.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.