search-button
cross-out

Η Ελένη Τσολάκη στο zinapost: «Δεν αφορά και κάποιον στο τέλος της ημέρας αν θέλουμε με τον Παύλο και πότε να κάνουμε παιδί»

Στον Γιώργο Κουτσουρλή
Η  Ελένη Τσολάκη στο zinapost: «Δεν αφορά και κάποιον στο τέλος της ημέρας αν θέλουμε με τον Παύλο και πότε να κάνουμε παιδί»

Η Ελένη Τσολάκη είναι έτοιμη να λέει κάθε Σαββατοκύριακο την δική της καλημέρα στο Open Weekend στις 09:50 με αισιοδοξία και χαμόγελα! Λίγο πριν την πρεμιέρα της μιλά αποκλειστικά στο zinapost για την σύγκριση με την Σίσσυ Χριστίδου, για την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, για την γλυκόπικρη γεύση του καλοκαίρι not και την απόκτηση ενός παιδιού.

Open Weekend τα Σαββατοκύριακα! Νέο ρίσκο για σένα;

Είναι ένα νέο βήμα, δεν θα το έλεγα ρίσκο. Στη δουλειά που κάνουμε όλα είναι ρίσκο. Ο τηλεθεατής είναι ο τελικός αποδέκτης της προσπάθειας μας και αυτός που κρίνει. Άρα για μας είναι μια καινούρια προσπάθεια που δίνουμε όλο το μεράκι και την αγάπη μας και θα  κριθούμε από τον κόσμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη  και χαρούμενη, έχω δίπλα μου καταπληκτικούς ανθρώπους και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια ζώνη που γνωρίζω για πρώτη φορά και έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Έχω δίπλα μου πολύ καλούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά μαζί μας και να ενημερωθεί αλλά και να ψυχαγωγηθεί. Θα είναι η δική μας βόλτα στον κόσμο και ανυπομονώ να  ξεκινήσει.

Φέτος το τηλεοπτικό τοπίο μοιάζει «Αμαζόνιος» με τόσες παραγωγές! Σε αγχώνει η σύγκριση με την Σίσσυ Χριστίδου;

Με αγχώνει να είμαστε εμείς άρτιοι και έτοιμοι. Σαφώς και είναι πολύ σημαντικός και μεγάλος ο ανταγωνισμός αλλά προσπαθώ να εστιάσω στη δική μας εκπομπή. Μακάρι όλοι να πηγαίνουμε καλά και να έχουμε δουλειά, όλα τα υπόλοιπα είναι αυτά που συντηρούν το δικό μας τηλεοπτικό μικρόκοσμο.

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, θεωρείς θα είναι όντως η έκπληξη;

Για μένα δεν γίνεται τηλεόραση χωρίς Ελένη Μενεγάκη. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη τηλεόραση και μόνο η παρουσία της δίνει μια άλλη αίγλη.

Τί γεύση σού άφησε το καλοκαίρι not; Γιατί προτίμησες να σε δούμε ξανά το καλοκαίρι και όχι από την νέα σεζόν;

Το καλοκαίρι Not μού άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Και θα σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ. Για μένα προσωπικά ήταν ένα πολύ δημιουργικό και παραγωγικό καλοκαίρι που τα πράγματα για μένα πήγαν καλύτερα από ό, τι περίμενα. Από την άλλη πλευρά με όλα όσα ζήσαμε, με τις καταστροφικές πυρκαγιές, τη πανδημία η οποία βρίσκεται σε έξαρση αλλά και με όλα τα κοινωνικά φαινόμενα που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι. Η επικαιρότητα ήταν πολύ δύσκολη, απαιτητική και πολλές φορές πολύ στενάχωρη για να μπορέσει όλο αυτό να σου αφήσει κάτι θετικό στο τέλος. Μου φάνηκε πολύ ελκυστική η ιδέα της επιστροφής μου το καλοκαίρι. Ξεκουράστηκα αρκετά μέσα στο χειμώνα, γέμισα μπαταρίες και έτσι ένιωσα έτοιμη να επιστρέψω. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εμπιστοσύνη που μου έδειξε το κανάλι από τη πρώτη στιγμή και η στήριξη σε όλα τα επίπεδα. Έτσι ένιωσα αγάπη, και αποφάσισα να επιστρέψω να δώσω το δικό μου αγώνα.

Δυσκολεύεται πλέον να ψυχαγωγηθεί ο τηλεθεατής, λόγω της επικαιρότητας;

Είναι δύσκολος καιρός για τη ψυχαγωγία είναι η αλήθεια αλλά πάντα πιστεύω πως θα έχει μια θέση στη καθημερινότητά μας. Είναι ανάγκη όλων μας να ψυχαγωγηθούμε ο καθένας με το τρόπο που αισθάνεται πως τον εκφράζει. Αφουγκραζόμενοι και εμείς την ιδιαιτερότητα αυτής της εποχής αλλά και την επικαιρότητας προσπαθήσαμε και θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε και τα δυο και να βρούμε αυτή τη λεπτή ισορροπία. Πάντα ο κόσμος θα έχει ανάγκη από όμορφες, αισιόδοξες ειδήσεις.

Είσαι κρυψίνους στα προσωπικά σου; Με τον Παύλο έχουμε καιρό να δούμε μία φωτογραφία στα περιοδικά; 

Δεν νομίζω πως μ’ έβλεπες και ποτέ .Δεν είμαι κρυψίνους αλλά τη ζωή μου και τους ανθρώπους που την αφορούν προτιμώ να την κρατάω για μένα. Από πάντα και για πάντα.

Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω γιατί έχει μείνει αναπάντητο ερώτημα. Η συνεργασία σου με τον Γρηγόρη Γκουνταρα δεν ήταν η καλύτερη; 

Δεν συνηθίζω να απαντώ για ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα, μοιράστηκα , έζησα έστω και ένα μικρό διάστημα της ζωής μου. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω και δεν θα το κάνω.  Τιμώ τις συνεργασίες μου ακόμα και όταν αυτές τελειώνουν και σέβομαι τις στιγμές.

Τι δεν ανέχεσαι στην επαγγελματική σου ζωή; 

Δεν ανέχομαι την υποτίμηση και τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Κανένας δεν πρέπει να τις ανεχτεί πια από όπου και αν αυτές προέρχονται. Όλοι είμαστε ίσοι, έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις και πρέπει να φερόμαστε με σεβασμό. Δεν καθορίζονται οι άνθρωποι από τη δύναμη και την εξουσία τους αλλά από τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που φέρονται στους ανθρώπους γύρω τους.

Διανύεις την καλύτερη περίοδο στα προσωπικά σου; Σε θυμώνει η ερώτηση για την απόκτηση ενός παιδιού; 

Νομίζω πια πως είναι ξεπερασμένη ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι. Είναι κάτι που κατακτήσαμε οι γυναίκες και μου αρέσει. Δεν αφορά και κάποιον στο τέλος της ημέρας αν θέλουμε και πότε να κάνουμε παιδί. Διανύω την πιο συνειδητοποιημένη και όμορφη φάση της ζωής μου.

Ποιοι είναι οι διαρκείς φόβοι σου; 

Όταν ήμουν πιο μικρή ο μεγάλος μου φόβος ήταν αυτός της μοναξιάς. Όταν ήρθα στην Αθήνα άρχισα αναγκαστικά να τον καταπολεμώ και τελικά κατάφερα να τον νικήσω. Τώρα πια ο φόβος να μη χάσω τους δικούς μου ανθρώπους είναι αυτός που με ταλαιπωρεί και με βασανίζει.

Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου, ως συνεργάτη; 

Αυτό δεν μπορώ να σου το απαντήσω εγώ. Θα πρέπει να ρωτήσεις τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντως αφού το αναφέρεις θέλω να σου πω, πως αισθάνομαι τυχερή γιατί έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τους συνεργάτες μου,  έχω κάνει εξαιρετικές συνεργασίες που σε πολλές περιπτώσεις έγιναν και δυνατές φιλίες.

Σε ποιον οφείλεις μία συγνώμη και σε ποιόν ένα ευχαριστώ; 

Φροντίζω τα ευχαριστώ και τις συγγνώμες μου να τις λέω στους ανθρώπους που πρέπει δια ζώσης.

Υπήρξες άδικη με συνεργάτες σου; 

Μπορεί να έχω υπάρξει, τι να σου πω!

Είναι κάτι που όσες φορές το κατάλαβα φρόντισα να το διορθώσω εγκαίρως. Λάθη πάνω στη πίεση της δουλειάς είναι λογικό να συμβούν. Το πρόβλημα είναι οι εμμονικές και κακές συμπεριφορές που γίνονται επίτηδες και με απώτερο σκοπό. Τέτοιες δεν έχω κάνει ποτέ. Εμπνέομαι από τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί και για μένα είναι πολύ σημαντικό το καλό κλίμα. Κάνω καθημερινά την αυτοκριτική μου και προσπαθώ τα λάθη μου να τα διορθώνω.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Must Read

Latest

zinapost.gr