search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: To τίμημα της τηλεοπτικής δόξας

Niko-Polis Blog: To τίμημα της τηλεοπτικής δόξας

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχει παγιδευτεί στην εικόνα της. Ποια είναι αυτή; Να δείχνει αψεγάδιαστη αλλά μόνο εξωτερικά, γιατί εσωτερικά ποτέ δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί μας τα σπασμένα της κομμάτια.Το έκανε συνειδητά ή ασυνείδητα; Η απόρριψη του Γιώργου, η αποτυχημένη επανασύνδεση με τον Βασίλη, η πίκρα της “προδοσίας” από τη Μαρία, το ξαφνικό διαζύγιό της από τον Alpha,  είναι μερικά μόνο περιστατικά που ζήσαμε κυριολεκτικά μαζί της τα τελευταία χρόνια στην διαρκή προσπάθειά της να βρει την ευτυχία- που δυστυχώς μοιάζει να μην την έχει βρει ακόμα, αφού όπως λέει και η ίδια στα 31 της δεν έχει καταφέρει να βρει τον ιδανικό άντρα που θα την κάνει μητέρα.  Πολλά από τα παραπάνω  φυσικά μπορούν να συμβούν και στο κορίτσι της διπλανής πόρτας, μόνο που η δική της είναι φτιαγμένη μόνο από ένα λεπτό, διαφανές τζάμι.

Από την άλλη μεριά έχεις την περίπτωση της Σίσσυς Φειδά, μιας γυναίκας που είχαμε επίσης συνηθίσει να βλέπουμε πάντα λαμπερή, να μας κάνει μαθήματα καλού γούστου και αισθητικής. Μέσα σε μία μέρα η εικόνα θάμπωσε, με μια μητέρα να ξεσπάει εναντίον της μπροστά σε μια κάμερα και εκείνη να πιέζεται από όλους να απαντήσει. Πάνω που κοντέψαμε να το ξεχάσουμε, ένας δικαστικός επιμελητής και ένας πρώην συνέταιρος βρέθηκε πάλι μπροστά σε ένα μικρόφωνο (μπορεί να ήταν και το ίδιο που σημάδευε τη μητέρα της) κατακεραυνώνοντας τον σύζυγό της όσο και εκείνη, σε μια υπόθεση που θα καταλήξει στις αίθουσες των δικαστηρίων. Τραγική ειρωνεία, τρεις μέρες πριν φωτογραφιζόταν στο πολυτελές της διαμέρισμα αγκαλιά με το μωρό της χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα οικογενειακής ευτυχίας. 

Οι δύο παραπάνω γυναίκες, μπορεί να έχουν ελάχιστα κοινά μεταξύ τους, θα μπορούσαν όμως να αναγνωρίσουν ότι έχουν πληρώσει ακριβά τον λογαριασμό της δημοσιότητας. Όταν επιλέγεις να εμφανιστείς στην τηλεόραση, χωρίς να το καταλάβεις μετατρέπεσαι για κάποιους από υποκείμενο σε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Αυτό συμβαίνει φυσικά παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα απλά εδώ τα μεγέθη είναι διαφορετικά και η απόσταση της διασημότητας από το κοινό της είναι  πολύ μικρότερη. Αν αυτή τη στιγμή ο Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί διαβάζουν τα χειρότερα για εκείνους, το κάνουν μέσα σε επαύλεις αξίας εκατομμυρίων ευρώ ενώ όποια στιγμή θέλουν τους περιμένει ένα lear jet για να τους πάει σε όποιο μέρος του πλανήτη επιθυμούν, γιατί πολύ απλά αυτοί οι άνθρωποι έχουν λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά τους. Εδώ όμως, η Σίσσυ θα πρέπει αύριο να πάει σε ένα κατάστημα για να επιλέξει έπιπλα για τον Χ πελάτη της, ενώ η Κατερίνα θα πρέπει να σηκωθεί στις 4.30 τα ξημερώματα για να κάνει την χαρούμενη στο πλατό, ενώ λίγο πριν έχει διαβάσει μια πολύ σκληρή κριτική που της λέει ουσιαστικά να αλλάξει δουλειά.

Και πάλι εννοείται ότι όλοι αυτοί οι γνωστοί άνθρωποι του lifestyle μπορεί να έχουν καλύτερη ζωή από μένα και από σένα, αλλά εμείς τουλάχιστον μπορεί να μη χρειαζόμαστε ηρεμιστικά για να κοιμηθούμε το βράδυ. Και πίστεψέ με, σε όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά έχω γνωρίσει πολλούς σε αυτή την κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr